Jouw werkzaamheden
Als verpleegkundige weet je nooit wat je die dag te wachten staat. Natuurlijk ben jij als eerste  verantwoordelijk voor de zorg van cliënten. Doordat de zorg steeds complexer wordt, betekent dit dat jouw werk ook steeds afwisselender wordt en je dagelijks veel verschillende verpleegtechnische handeling verricht. Naast dat jij dagelijks bezig bent met het aanleggen van infusen, injecteren, toedienen van medicatie en het aanleggen van katheters of sondes, heb jij nog een hele belangrijke zorgtaak. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor het verzorgende personeel. Daarom sta jij ook stevig in je schoenen en durf je knopen door te hakken zonder in de stress te schieten. Je schakelt veel met verschillende disciplines zoals huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorginstanties. Hierdoor zijn alle zorgplannen altijd up-to-date. Dit alles doe jij zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Als verpleegkundige probeer jij altijd het beste uit de mens te halen. Daarom ga jij ook graag het gesprek aan, onderzoekt wat de kansen en mogelijkheden zijn. Je neemt niet zomaar zorgtaken over maar stimuleert de cliënten om zo veel mogelijk nog zelf te doen, hierdoor behoudt de cliënt de regie over zijn eigen zorgvraag. Maar ook richting je team heb jij een coachende en motiverende houding. Als verpleegkundige sta jij in je kracht en heb je oprechte aandacht voor de mens.

Ons aanbod
Als verpleegkundige kan jij de beste zorg leveren als jij tevreden bent. Daarom horen wij ook graag hoe van A tot P kan bijdragen aan jouw werkgeluk. Naast dat jij de baas bent over je eigen werkrooster, hecht van A tot P veel waarde aan persoonlijk contact. Dit is ook de reden waarom diensten altijd in overleg worden afgesproken. Hierdoor hou jij die flexibiliteit die jij graag wilt. Maar als jij liever op zoek bent naar vaste uren, is dit ook zeker mogelijk via van A tot P.
Als verpleegkundige word je ingeschaald in de CAO VVT schaal 45. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de € 2940 en € 3564 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij betalen jouw loon wekelijks uit en natuurlijk ontvang je bij ons ook onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen. Als jij de zorg levert waar jij goed in bent, dan regelen wij de rest voor je.

Waarom aan het werk via Van A tot P?
Van A tot P wordt gerund door Angelina en Pauline, die je altijd mag bellen voor vragen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, daarom willen wij jou ook graag leren kennen. Hierdoor kunnen wij jou beter plaatsen bij een van onze opdrachtgevers omdat wij weten dat jij ook binnen deze werkcultuur gelukkig gaat worden. Vragen zullen wij snel beantwoorden, of we gaan op zoek naar een oplossing. Want als wij ergens allergisch voor zijn is het van het kastje naar de muur gestuurd worden.

Voor onze opdrachtgevers in de Achterhoek, Overijssel en Stedendriehoek zijn wij onmisbaar. Als er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of personeelstekort weten ze dat zij op ons kunnen rekenen. Afspraak is bij ons afspraak, dat verwachten de klanten van ons en dat dag mag jij ook van ons verwachten.

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond of je bent bezig met deze opleiding. Omdat jij bevoegd en bekwaam bent om verpleegtechnische handelingen te verrichten ben jij BIG geregistreerd. Maar naast het verlenen van zorg wordt er nog meer van je gevraagd. Daarom heb jij een open blik, sta je open voor feedback en ben je ook niet bang om dit te geven. Je weet op een positieve manier cliënten en collega’s te motiveren en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je denkt in oplossingen, durft initiatief te tonen en te nemen.

Kortom, als verpleegkundige wordt er wel wat van je verwacht. Ben jij die hartverwarmende verpleegkundige met lef die wij zoeken? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan! Solliciteer dan direct of neem contact op met Pauline via pauline@vanatotp.nl of 0543-201011.