Vacature verpleegkundige niveau 4

Flexibel werken in de zorg

Wat vragen we?

Je hebt minimaal de opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond of je bent hiermee bezig
Je hebt een hart voor de ouderenzorg
Je bent geduldig, toegankelijk en een doorzetter

Wat bieden we?

Salaris tussen de € 3.163,- en € 3.836,-, op basis van een 36-urige werkweek
Vakantietoeslag van 8%, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering
Vrijheid om jouw eigen werkdagen en diensten te bepalen

Ben jij die onvermoeibare verpleegkundige niveau 4 met een scherp oog voor detail? Sta jij altijd klaar met een mindset gericht op mogelijkheden en ben je een betrouwbare steunpilaar? Twijfel niet en kom flexibel werken in de zorg bij Van A tot P! 

Bij Van A tot P werk jij waar en wanneer je wilt. Wij werken samen met verschillende mooie zorgorganisaties zoals Carinova, Sensire en Marga Klompé. Doordat wij regelmatig contact met jou hebben, ben jij altijd op de hoogte van de openstaande diensten. En welke diensten jij draai, bepaal jij zelf. Zo draai jij alleen die diensten die jou écht energie geven! 

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werkzaamheden van een verpleegkundige niveau 4 bij Van A tot P

Vandaag ben jij het aanspreekpunt voor de medewerkers op de afdeling. Zij kunnen bij jou terecht voor vragen, verpleegkundige handelingen, maar ook voor advies. 

Samenwerking en besluitvorming

Terwijl jouw dienst net is begonnen, krijg je een telefoontje met het verzoek om mee te denken over de situatie van meneer Moerkotte. Zijn gezondheid gaat iedere dag achteruit, en samen met het vaste team bel je de arts. Deze komt ook naar de afdeling en samen met de familie bespreken jullie de situatie. Jij legt zijn kinderen uit wat er gaande is, terwijl de arts zijn advies geeft. Meneer is terminaal en onrustig en met toestemming van de familie starten jullie met de sedatie. Je roept even een collega erbij, want ook voor jou blijft dit een spannend moment. Samen controleren jullie de medicatie en stellen de pomp in. Dan is het aan jou om het naaldje te plaatsen. Alles verloopt soepel en je observeert de situatie nog even op afstand terwijl de familie rondom het bed van meneer Moerkotte zit.

Verpleegkundige handelingen

Wanneer je terugloopt, merk je dat er toch nog wat spanning in je lijf zit en je besluit even rustig thee te drinken met de bewoners. Daarna staan er enkele afspraken op de agenda voor handelingen die de verzorgende IG’ers niet mogen uitvoeren. Je gaat naar mevrouw Tahiri, die drie weken geleden haar been heeft gestoten aan de tafel en waarvan de wond maar niet wilde genezen. Je haalt de zwachtels eraf en controleert de wond, eindelijk zie je verbetering. Je verzorgt alles keurig en verbindt de wond opnieuw.

Waardering en voldoening

Aan het einde van jouw dienst loop je nog even langs de kamer van meneer Moerkotte. Hij ligt er rustig bij. Je krijgt complimenten van de familie voor het snelle handelen en de heldere uitleg. Met een glimlach en een kriebel in je buik verlaat je het gebouw. Dit is precies waarom jij zoveel van jouw vak houdt.

Waar kan ik aan de slag?

Wat bieden wij jou bij Van A tot P als verpleegkundige niveau 4 zorgmedewerker?

Bij Van A tot P geloven wij dat je het beste kunt presteren als je jouw werk op jouw eigen manier kunt doen. Daarom geven wij jou bij Van A tot P de vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer je werkt. Op die manier kun je jouw werk en privéleven optimaal combineren. Geen zin om in het weekend te werken? Geen enkel probleem. Ook als je naast jouw huidige baan een paar uur extra wilt werken is dat mogelijk. Hoe fijn is dat?!

Beloning van een verpleegkundige niveau 4 bij Van A tot P

Als verpleegkundige niveau 4 krijg je bij ons een salaris dat is vastgesteld volgens de CAO VVT-schaal 45. Dit betekent dat bij een werkweek van 36 uur, jouw bruto maandsalaris tussen € 3.163 en € 3.836 ligt. Jouw exacte inkomen hangt af van jouw functie, de zorgorganisatie waar je aan de slag gaat en jouw werkervaring. Bij Van A tot P betalen we  jouw salaris wekelijks uit. Zo weet jij precies wat je die week verdient hebt. 

Bovenop dit salaris ontvang je natuurlijk ook een onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, vakantiegeld en vakantiedagen. En niet te vergeten, de jaarlijkse eindejaarsuitkering! Een mooie beloning om het jaar in stijl af te sluiten.

Maar dat is nog niet alles. Het hele jaar door kun jij je verheugen op verschillende verrassingen. Omdat jij elke dag klaarstaat voor anderen, vinden wij het niet meer dan normaal dat jij af en toe in het zonnetje wordt gezet. Gewoon, omdat jij dat extraatje verdient!

Wat vragen wij van jou als verpleegkundige niveau 4 bij Van A tot P?

Als verpleegkundige niveau 4 heb jij de opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond of je bent momenteel bezig met deze opleiding. Dankzij jouw bevoegdheid en bekwaamheid in verpleegtechnische handelingen ben jij geregistreerd in het BIG-register.

Het motiveren van anderen gaat jou moeiteloos af. Jij bent leergierig en staat open voor feedback. Bovendien weet jij hoe je feedback op een positieve en kritische manier aan jouw collega’s kunt geven. Je beschikt over een scherp analytisch vermogen waarmee je niet alleen de medische dossiers doorgrondt, maar ook de persoonlijkheden en behoeften van elke patiënt begrijpt. Jouw luisterend oor, gecombineerd met een geruststellende aanwezigheid, biedt een gevoel van vertrouwen en comfort.

Je bent een meester in het vinden van creatieve oplossingen, vooral wanneer de zorgbehoeften complex zijn. Onder druk blijf jij kalm en gefocust, waardoor je snel en doeltreffend kunt handelen. Als verpleegkundige niveau 4 ben jij niet alleen een betrouwbare steunpilaar voor patiënten, maar ook voor jouw collega’s. Jij bent een teamspeler die altijd klaarstaat om te helpen en kennis te delen. Dit alles doe je met een flinke dosis humor, waardoor jij elke dienst de lachspieren van zowel bewoners als collega’s hard aan het werk zet.

Ook kun jij zonder problemen een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren. Want net als jij, zetten wij veiligheid voorop.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Dan maakt het niet uit of je al langere tijd in de ouderenzorg werkt of dat je nog niet zoveel ervaring hebt. Bij Van A tot P ben jij welkom!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Ben jij een hardwerkende verpleegkundige niveau 4 met een liefde voor de ouderenzorg? Sta jij bekend om jouw vastberadenheid, zelfs in de meest complexe situaties? En voel jij het feilloos aan wanneer iemand een luisterend oor nodig heeft? Twijfel niet en solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Je kunt ons ook bellen op (0543) 20 10 11. En wanneer jij jouw sollicitatie hebt verstuurd, denk dan vast na over de volgende vraag: Als jij de volledige controle had over jouw eigen dienstrooster, hoe zou jij dan jouw werkweek willen inrichten? Wij leren jou graag kennen!

Over van A tot P

Van A tot P is hét uitzendbureau in de zorg en welzijn. Ons team bestaat uit 4 personen die op alle werkdagen bereikbaar zijn! Angelina en Pauline zijn in 2020 gestart met Van A tot P. Sinds januari 2022 is Michelle een vast lid van het team als recruiter en in oktober 2023 is Esmé gestart als planner. Van A tot P bemiddelt in zorgfuncties, zoals woonassistent, helpende, verzorgende IG en verpleegkundige. 

Dit doen wij voor verschillende zorgorganisaties in onder andere Groenlo, Winterswijk, Enschede, Deventer, Doetinchem en Zutphen. Wij doen waar wij goed in zijn en dat is denken in mogelijkheden. Daar krijgen wij energie van. Van A tot P is een nuchtere organisatie met korte lijnen en wij houden van duidelijke communicatie met iedereen.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

1. Sollicitatie


Wat leuk dat je gesolliciteerd hebt bij Van A tot P! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen.


2. Kennismakingsgesprek


Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou graag beter kennen. Wij horen graag alles over jouw wensen op het gebied van werk. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P.

3. Aan de slag


Jouw contract is getekend. Super, je gaat bij ons aan de slag. Nu mag jij de diensten uitkiezen waarvan je écht energie krijgt!Andere zorg vacatures bij Van A tot P

Veelgestelde vragen over verpleegkundige niveau 4 vacatures

Als verpleegkundige niveau 4 word je ingeschaald in CAO VVT-schaal 45. Dit betekent dat bij een werkweek van 36 uur, jouw bruto maandsalaris tussen € 3.087 en € 3.742 ligt. Dit is exclusief de ORT.

Wanneer jij bij Van A tot P aan de slag wilt als verpleegkundige niveau 4 moet jij de opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond hebben of momenteel bezig zijn met deze opleiding.

Bij Van A tot P bepaal jij zelf waar en wanneer je werkt. Ben jij een vroege vogel? Dan werk je toch alleen ochtenddiensten! Bij ons werk je alleen diensten waarvan jij energie krijgt!

Jouw werkzaamheden
Als verpleegkundige weet je nooit wat je die dag te wachten staat. Natuurlijk ben jij als eerste  verantwoordelijk voor de zorg van cliënten. Doordat de zorg steeds complexer wordt, betekent dit dat jouw werk ook steeds afwisselender wordt en je dagelijks veel verschillende verpleegtechnische handeling verricht. Naast dat jij dagelijks bezig bent met het aanleggen van infusen, injecteren, toedienen van medicatie en het aanleggen van katheters of sondes, heb jij nog een hele belangrijke zorgtaak. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor het verzorgende personeel. Daarom sta jij ook stevig in je schoenen en durf je knopen door te hakken zonder in de stress te schieten. Je schakelt veel met verschillende disciplines zoals huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorginstanties. Hierdoor zijn alle zorgplannen altijd up-to-date. Dit alles doe jij zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Als verpleegkundige probeer jij altijd het beste uit de mens te halen. Daarom ga jij ook graag het gesprek aan, onderzoekt wat de kansen en mogelijkheden zijn. Je neemt niet zomaar zorgtaken over maar stimuleert de cliënten om zo veel mogelijk nog zelf te doen, hierdoor behoudt de cliënt de regie over zijn eigen zorgvraag. Maar ook richting je team heb jij een coachende en motiverende houding. Als verpleegkundige sta jij in je kracht en heb je oprechte aandacht voor de mens.

Ons aanbod
Als verpleegkundige kan jij de beste zorg leveren als jij tevreden bent. Daarom horen wij ook graag hoe van A tot P kan bijdragen aan jouw werkgeluk. Naast dat jij de baas bent over je eigen werkrooster, hecht van A tot P veel waarde aan persoonlijk contact. Dit is ook de reden waarom diensten altijd in overleg worden afgesproken. Hierdoor hou jij die flexibiliteit die jij graag wilt. Maar als jij liever op zoek bent naar vaste uren, is dit ook zeker mogelijk via van A tot P.
Als verpleegkundige word je ingeschaald in de CAO VVT schaal 45. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de € 2940 en € 3564 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij betalen jouw loon wekelijks uit en natuurlijk ontvang je bij ons ook onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen. Als jij de zorg levert waar jij goed in bent, dan regelen wij de rest voor je.

Waarom aan het werk via Van A tot P?
Van A tot P wordt gerund door Angelina en Pauline, die je altijd mag bellen voor vragen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, daarom willen wij jou ook graag leren kennen. Hierdoor kunnen wij jou beter plaatsen bij een van onze opdrachtgevers omdat wij weten dat jij ook binnen deze werkcultuur gelukkig gaat worden. Vragen zullen wij snel beantwoorden, of we gaan op zoek naar een oplossing. Want als wij ergens allergisch voor zijn is het van het kastje naar de muur gestuurd worden.

Voor onze opdrachtgevers in de Achterhoek, Overijssel en Stedendriehoek zijn wij onmisbaar. Als er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of personeelstekort weten ze dat zij op ons kunnen rekenen. Afspraak is bij ons afspraak, dat verwachten de klanten van ons en dat dag mag jij ook van ons verwachten.

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt de opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond of je bent bezig met deze opleiding. Omdat jij bevoegd en bekwaam bent om verpleegtechnische handelingen te verrichten ben jij BIG geregistreerd. Maar naast het verlenen van zorg wordt er nog meer van je gevraagd. Daarom heb jij een open blik, sta je open voor feedback en ben je ook niet bang om dit te geven. Je weet op een positieve manier cliënten en collega’s te motiveren en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je denkt in oplossingen, durft initiatief te tonen en te nemen.

Kortom, als verpleegkundige wordt er wel wat van je verwacht. Ben jij die hartverwarmende verpleegkundige met lef die wij zoeken? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan! Solliciteer dan direct of neem contact op met Pauline via pauline@vanatotp.nl of 0543-201011.