Over Van A tot P

Het uitzendbureau in zorg en welzijn

Welkom bij Van A tot P, hét uitzendbureau voor zorg en welzijn. Angelina en Pauline, dat zijn wij! Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Van A tot P bemiddelt in zorgfuncties, zoals woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG, verpleegkundige 4 en 5. Dit doen wij voor verschillende zorgorganisaties in onder andere Groenlo, Winterswijk, Enschede, Deventer, Doetinchem en Zutphen. Wij doen waar wij goed in zijn en dat is denken in mogelijkheden. Bij Van A tot P schakelen wij snel en hierdoor duurt het niet lang voordat jij reactie krijgt op sollicitaties of aanvragen. Daar krijgen wij energie van!

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Onze achtergrond en motivatie

Het werken in de arbeidsbemiddeling is voor ons niet nieuw. Allebei hebben wij al voor verschillende grote uitzendbureaus gewerkt. Hier hebben wij veel geleerd en zijn wij gegroeid in onze functies. Toch gaf ons gevoel steeds aan dat er iets ontbrak. In 2020 hebben wij daarom de stap genomen om ons eigen uitzendbureau te starten. Niet omdat wij denken dat wij beter zijn dan andere bureaus, maar omdat wij geloven dat Van A tot P het op een andere manier kan doen.

Waar wij voor staan bij Van A tot P

Van A tot P is een nuchtere organisatie met korte lijnen. Wij houden van duidelijke communicatie met iedereen. Als wij ergens voor gaan, dan gaan wij er volledig voor.

Persoonlijk contact

Bij Van A tot P hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Ons team neemt de tijd om jou te leren kennen. Want alleen als wij de afdeling kennen en weten wie de persoon achter het cv is, kunnen wij ervoor zorgen dat onze zorgmedewerkers op hun plek zijn bij onze opdrachtgevers. Dat is waar Van A tot P goed in is!

Snel

Als je contact met ons opneemt, hoef je niet lang te wachten op een antwoord. Als er een nieuwe aanvraag binnenkomt, gaat ons team direct op zoek naar een oplossing.

Angelina en Esmé hebben al in kaart wie er deze week nog een extra dienst wil werken, voordat onze opdrachtgevers dan ook maar aan de bel hebben getrokken. Dit zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden en het niet lang duurt voordat wij een passende oplossing hebben gevonden. Wij zijn flexibel en vinden het een sport om te ruilen en schuiven in de planning, totdat wij een dienst toch kunnen invullen. Het resultaat: tevreden opdrachtgevers. Mocht het een keer voorkomen dat het invullen van een dienst niet lukt? Dan mag je ervan uitgaan dat wij er echt alles aan hebben gedaan!

Netwerk

Wanneer jij werkt voor van A tot P zit je niet vast bij één zorgorganisatie, maar werk je op verschillende plekken. Dit kan zowel in de flexpool als met een detacheringsopdracht. Hierdoor blijft jouw werk afwisselend en uitdagend en ontmoet je steeds nieuwe mensen.

Wanneer er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of een tekort aan personeel, kunnen onze opdrachtgevers op ons rekenen. Met onze kennis van de regio en ons grote netwerk is Van A tot P in staat om snel geschikte zorgmedewerkers te vinden die passen bij de aanvragen.

Ontzorgen

Bij Van A tot P willen wij dat je op een manier werkt die bij jou past. Want alleen dan kun jij jouw werk goed doen. Daarom bepaal jij bij Van A tot P zelf waar en wanneer je werkt! Zo kun jij werk en privé beter combineren. Wij nemen de zorg voor jouw salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op ons, zodat je kan doen wat jij echt leuk vindt: zorgen voor anderen.

Onze wervings- en selectieprocedure is grondig en zorgvuldig. Van A tot P screent kandidaten op basis van hun diploma(’s), ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid. Ook het uitvoeren van referentiecontroles in een standaard. Zo zorgen wij ervoor dat wij de beste zorgmedewerkers selecteren voor onze opdrachtgevers.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Ontmoet het team van Van A tot P

Ons team bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Esmé en Michelle. Er is een duidelijke taakverdeling, zodat iedereen weet wie waarvoor verantwoordelijk is. Op deze manier weet jij ook precies waar je moet zijn met welke vraag. Ons team is goed op elkaar afgestemd en wij werken graag samen. Een half woord is vaak al genoeg om elkaar te begrijpen. Ontmoet hier ons team.

Angelina

Lijkt het onmogelijk om je planning dicht te krijgen? Laat Angelina er dan eens naar kijken! Het onmogelijke mogelijk maken is wat zij graag doet. Angelina heeft oog voor detail, binnen no time ziet zij in onze pool wie er beschikbaar is voor welke dienst. Deze match maakt zij niet alleen op niveau en beschikbaarheid, maar ze houdt er ook rekening mee wie het meest op zijn of haar plek is binnen de afdeling. Soms betekent dit dat er wat geschoven moet worden in de planning, maar dat is geen probleem voor Angelina.

Angelina is helder en duidelijk in haar manier van communiceren en zal er alles aan doen om onze medewerkers en klanten tevreden te houden. Mocht het dan toch een keer voorkomen dat Angelina een dienst niet weet in te vullen, dan mag je er vanuit gaan dat ze er alles aan heeft gedaan.

Pauline

Tijdens een kop koffie of thee erachter komen wie iemand is, wat iemand belangrijk vindt in zijn of haar werk, maar vooral waar iemand nou écht gelukkig van wordt. Dat zijn de gesprekken die Pauline leuk vindt om te hebben. Of het nou met een kandidaat is voor onze pool of juist met iemand waar we nu geen vacature voor hebben. Ook dan kijkt Pauline graag met deze kandidaat mee en zal hem of haar vrijblijvend onder de aandacht brengen bij opdrachtgevers.

Dit doet Pauline met veel enthousiasme en overtuigingskracht. Zeker in de huidige arbeidsmarkt staat de wens van de kandidaat voorop. Van A tot P biedt een stukje extra gemak door de kennismakingsgesprekken in de buurt te plannen.

Michelle

Tussen A en P zit de letter M van Michelle, ondertussen ook een vast gezicht van het team. Energiek en met een gezonde dosis humor is een passende omschrijving over hoe Michelle in haar werk staat.
Na het behalen van haar social work diploma, heeft zij zelf een aantal jaar in de zorg gewerkt. Deze kennis en ervaring gebruikt zij nu als recruiter bij Van A tot P. Kijken naar de persoon achter een cv, want waar krijg jij nou energie van? Hoe moet voor jou de werkdag eruit zien, zodat je met plezier naar het werk gaat?

Samen met haar vriend en zoontje woont Michelle in Vragender. Over de Achterhoekse mentaliteit hoef je haar dan ook niets uit te leggen. Nuchter en met beide benen op de grond staat zij zowel klant als medewerker te woord, om samen één passende oplossingen te vinden.

Esmé

Ken je die verfrommelde sudoku’s die in de hoek van de kamer liggen omdat je er niet meer uitkomt? Geef ze aan Esmé, en zij lost het probleem voor je op.

Net zoals Esmé geduldig blijft puzzelen totdat alles op zijn plaats valt (of vierkant is), bekijkt ze ook planningen. Daarom is Esmé een waardevolle aanvulling bij Van A tot P.

Esmé woont samen met haar vriend in Winterswijk, wat ons kantoor lekker dichtbij voor haar maakt. Maar autorijden is voor haar geen probleem, dus je kunt haar ook in Almen vinden.

Na haar studie sportkunde en lifestyle coaching heeft ze onder andere bij verschillende zwembaden in het hele land gewerkt. Het duiken in het planningsvak was altijd het meest boeiende aspect van haar functie, dus de overstap naar Van A tot P was voor haar een logische keuze.

Wanneer ze niet aan het werk is bij ons, kun je haar hoogstwaarschijnlijk vinden op een volleybalveld. Ze heeft een periode op hoog niveau gespeeld en weet nu haar team in Lichtenvoorde te inspireren. Ook bij de toneelvereniging weet ze de bezoekers voor zich te winnen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of hulp nodig hebt bij het invullen van het dienstrooster, bij Van A tot P staan we voor je klaar! Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen over Van A tot P

Bij Van A tot P kunnen we uitzendkrachten leveren voor veel verschillende functies. Denk aan woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG, verpleegkundige 4 en 5 , etc.

Onze wervings- en selectieprocedure is grondig en zorgvuldig. We screenen kandidaten op basis van hun diploma(’s), ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid. We voeren ook referentiecontroles uit om ervoor te zorgen dat we de beste zorgmedewerkers selecteren.

We proberen zo snel als mogelijk een geschikte zorgmedewerker te vinden, die voldoet aan de wensen van de klant. De duur van het proces kan variëren, afhankelijk van de functie en de beschikbaarheid van onze zorgmedewerkers.

Voldoe jij niet aan alle vereisten die bij de vacature staan, maar heb jij wel een opleiding in de zorg afgerond? Neem dan contact op met Pauline of Michelle via het contactformulier. Of bel ons op (0543) 20 10 11. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P.