Voor opdrachtgevers

Van A tot P: hét uitzendbureau in zorg en welzijn

Voor zorgorganisaties zijn dit spannende tijden. De zorgvraag wordt namelijk steeds complexer, terwijl er tegelijkertijd kritischer gekeken wordt naar de kosten. In beide situaties is de personele bezetting van cruciaal belang. Het is daarom essentieel dat zorgorganisaties zorgen voor een goed georganiseerde inzet van personeel. Want, zelfs het wegvallen van één schakel kan al snel leiden tot problemen. Dan is het fijn om te weten dat je bij van A tot P kunt rekenen op een snelle en goede oplossing.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Waarom werken met Van A tot P?

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn. Wij bemiddelen in zorgfuncties zoals woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties, waaronder Sensire, Marga Klompé en Carinova. Wanneer jij met jouw handen in het haar zit en jouw planning niet meer rond krijgt, zetten wij ons met energie in om een goede oplossing te vinden!

Snelheid

Wij zijn meesters in efficiëntie. Angelina en Esmé hebben al vooruitgedacht en in kaart gebracht wie deze week bereid is een extra dienst te draaien, voordat jij aan de bel hebt getrokken. Daarnaast houden wij korte lijntjes met jullie planners in plaats van de afdeling HR. Hierdoor kunnen we snel handelen en duurt het niet lang voordat wij een passende oplossing hebben gevonden. Wij zijn flexibel en vinden het een uitdaging om te schuiven en ruilen in de planning, totdat wij een dienst kunnen invullen of jou een goed alternatief kunnen bieden.

Ontzorgen

Zoek jij extra medewerkers? Geen probleem, wij regelen het direct. Heb jij juist minder personeel nodig volgende week? Ook dat is zo gefixt met een flexibele schil. Daarnaast is een van de vele voordelen van een flexibele schil, dat wanneer een van onze medewerkers ziek is, wij, indien mogelijk, altijd voor vervanging zorgen. Het resultaat? Voldoende personeel om de beste zorg te bieden.

Langdurige klantrelaties

Langdurige samenwerking, geen kortstondige klusjes. Bij Van A tot P investeren wij in duurzame klantrelaties. Geen zomerkriebels, maar een samenwerking voor de lange termijn.

Groot netwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche binnen de zorgsector hebben wij een uitgebreid netwerk weten op te bouwen. Hierdoor beschikt Van A tot P over een omvangrijke pool van medewerkers. Hierdoor kun jij erop vertrouwen dat wij in staat zijn om snel geschikte zorgmedewerkers te vinden die perfect passen bij jouw aanvraag.

Hoe verloopt het proces?

1. Aanvraag


Wat leuk dat jullie interesse hebben in een samenwerkingsverband met Van A tot P! Wij nemen dezelfde werkdag nog contact op met jullie om een kennismakingsgesprek in te plannen.



2. Kennismakingsgesprek


Om elkaar beter te leren kennen, komen we graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek met de afdeling HR. Zodra wij jullie wensen en behoeften in kaart hebben, doen wij een tariefvoorstel.



3. Aan de slag


We hebben samen duidelijke afspraken gemaakt. Superfijn dat jullie het vertrouwen in ons hebben! Vanaf nu hebben jullie planners regelmatig contact met Angelina en Esmé. Zodra jullie zorgmedewerkers nodig hebben, gaan Michelle en Pauline voor jullie aan de slag!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heb je vragen of wil je meer weten? Twijfel niet en neem contact op met ons. Je kunt het contactformulier invullen of ons bellen op (0543) 20 10 11. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen!