Voor zorgmedewerkers

Flexibel werken in de zorg

De zorgvragen worden complexer en het aantal zorgmedewerkers daalt. Hierdoor komt het steeds vaker voor dat onze opdrachtgevers de planning niet meer rond krijgen. Wanneer dit gebeurt kunnen ze rekenen op Van A tot P en daarmee op jou! Als jij aangeeft dat je kunt werken hebben wij altijd een dienst die jij kunt draaien.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Waarom werken bij Van A tot P?

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn. Wij bemiddelen in zorgfuncties zoals woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties, waaronder Sensire, Marga Klompé en Carinova. Deze samenwerking en het ruime aanbod aan diensten biedt jou veel kansen en mogelijkheden.

Flexibel werken: een goede balans tussen werk en privé

Bij ons heb jij de vrijheid om jouw dienstrooster zelf te bepalen. Wil je meer balans tussen werk en privé? Dat kan. Geen zin in weekenddiensten? Geen punt. Of ben jij een echte early bird? Dan zijn de ochtenddiensten voor jou. Jij hebt de regie, zodat jouw werk perfect bij jou past!

Mogelijkheid tot werken op verschillende afdelingen

Van A tot P biedt jou de kans om binnen diverse zorgorganisaties te werken. Of jij nu graag op één vaste afdeling werkt of juist verschillende uitdagingen aangaat, de keuze is helemaal aan jou. Van A tot P werkt onder andere samen met Sensire, Marga Klompé en Carinova. Niet alleen kun jij hierdoor je werkervaring vergroten, maar ook blijft hierdoor je werk afwisselend. 

Jij bepaalt hoeveel je werkt!

De vraag naar zorgmedewerkers groeit snel door de toenemende arbeidskrapte. Dat betekent dat er bijna altijd diensten zijn die wachten om ingevuld te worden. Als jij klaar bent om aan de slag te gaan, hebben wij een dienst die op jou wacht!

Alleen diensten die jou energie geven

Bij van A tot P kun jij jezelf weer opladen met diensten die jou energie geven. Hier heb jij niet alleen de controle over waar en wanneer je werkt, maar belangrijker nog, hier kun je weer echt zorgen. Omdat je via Van A tot P op flexibele basis werkt, heb je bij ons niet te maken met eindeloze vergaderingen op je vrije dag of het schrijven van zorgplannen na je dienst, alleen pure, onvervalste zorg.

Aandacht voor jou!

Terwijl jij met passie voor anderen zorgt, is het onze beurt om voor jou te zorgen! Bij Van A tot P ben jij niet zomaar een medewerker, je bent onderdeel van ons hechte team. Jouw inzet verdient regelmatig een flinke dosis extra aandacht en verwennerij. Dat doen we met verschillende verrassingen gedurende het jaar. Gewoon omdat jij dat waard bent.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

1. Sollicitatie


Wat leuk dat je gesolliciteerd hebt bij Van A tot P! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen.


2. Kennismakingsgesprek


Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou graag beter kennen. Wij horen graag alles over jouw wensen op het gebied van werk. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P.

3. Aan de slag


Jouw contract is getekend. Super, je gaat bij ons aan de slag. Nu mag jij de diensten uitkiezen waarvan je écht energie krijgt!Wat is er mogelijk voor jou bij Van A tot P?

Ontdek de flexibiliteit van werken in de zorg! Bij ons heb je de keuze: kies voor de stabiliteit van een vast dienstverband of ga aan de slag als zzp’er. Beide opties bieden de flexibiliteit om zowel losse opdrachten als langdurige projecten te werken. Bovendien bepaal jij altijd zelf wanneer en waar je werkt. Het enige verschil? Als zorgmedewerker in loondienst geniet je van een vangnet bij ziekte en een zorgeloze pensioenopbouw, terwijl jij als zzp’er hier zelf verantwoordelijk voor bent. Kom werken bij Van A tot P, kies wat het beste bij jou past en laat ons jou daarbij ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heb je vragen of wil je meer weten? Twijfel niet en neem contact op met ons. Je kunt het contactformulier invullen of ons bellen op (0543) 20 10 11. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

Veelgestelde vragen over werken bij Van A tot P

Na het solliciteren bij Van A tot P ontvang je binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie.

Als jouw ideale baan niet tussen de vacatures staat, kun je contact opnemen met Pauline of Michelle. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kijken we naar de mogelijkheden voor jou binnen Van A tot P. Zo helpen wij jou aan een baan in de gezondheidszorg die bij jou past.

Bij Van A tot P hebben wij verschillende zorg vacatures openstaan. Denk aan woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Pauline of Michelle via het contactformulier.