Zorg vacatures Overijssel

Flexibel werken in de zorg

Ben jij een hardwerkend zorgtalent die vol liefde iedere dag weer zijn stinkende best doet om de beste zorg te leveren in de regio Overijssel? Maar wil jij nu eindelijk regie hebben over jouw eigen dienstrooster? Lees dan snel verder!

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures voor zorgorganisaties in de regio Overijssel openstaan. Wij werken samen met organisaties in onder andere Enschede, Zwolle, Almelo en Deventer. Of je nu interesse hebt in een functie als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, bij Van A tot P ben je op de juiste plek. Bekijk ons vacatureaanbod in de zorg hieronder of neem direct contact met ons op.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Overijssel

In Overijssel werken wij samen met meerdere zorgorganisaties die altijd op zoek zijn naar zorgmedewerkers om hun teams te versterken. Nu de vraag naar zorgmedewerkers in de gezondheidszorg snel toeneemt, zijn er via Van A tot P veel mogelijkheden als je in de gezondheidszorg wilt werken.

Door ons grote netwerk in onder andere Overijssel, kun jij direct bij ons aan de slag als jij een zorgdiploma hebt of wanneer jij nu bezig bent met een opleiding in de zorg. Bij Van A tot P bepaal jij zelf hoeveel en bij welke zorgorganisaties in Overijssel jij werkt. Je hebt veel contact met Angelina en Esmé, onze planners. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van jouw wensen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen als er een aanvraag binnenkomt. Als wij op jouw kunnen rekenen, kun jij op ons rekenen!

Vacatures in de zorg Overijssel

Van A tot P is hét uitzendbureau voor zorg en welzijn in Overijssel. Wij bemiddelen in zorgfuncties. Als jij interesse hebt in een baan in de zorg, dan ben jij bij Van A tot P aan het juiste adres. Momenteel zijn wij op zoek naar zorgmedewerkers in de regio Overijssel. Hier kun je al onze openstaande vacatures in de zorg in Overijssel bekijken.

Heb jij vragen of kun jij de vacature die bij jou past niet vinden? Geen probleem! Neem contact op met Pauline of Michelle, zij leren jou graag beter kennen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek verdiepen jullie je samen in jouw wensen op het gebied van werk en wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Van A tot P. Wij denken graag met jou mee voor een leuke nieuwe baan.

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Twente?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Overijssel waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Gaat jouw hart sneller kloppen van het zorgen voor anderen en wil jij flexibel werken in de regio Overijssel? Twijfel dan niet en solliciteer direct of neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar op (0543) 20 10 11. We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Veelgestelde vragen zorg vacatures Overijssel

Van A tot P heeft diverse zorg vacatures beschikbaar in Overijssel, waaronder functies als woonbegeleider, helpende, helpende 2+ verzorgende, verpleegkundige niveau 4 of 5 en ook bijbanen en vakantiewerk in de gezondheidszorg.

Om te solliciteren voor een baan in de gezondheidszorg bij Van A tot P, kun je direct solliciteren op de vacatures op onze website.

Als jouw droombaan niet tussen de beschikbare vacatures staat, kun je contact opnemen met Pauline en Michelle. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden jouw wensen op het gebied van werk besproken en wordt gekeken naar de mogelijkheden bij Van A tot P.

Van A tot P heeft samenwerkingsverbanden met verschillende zorgorganisaties in de regio Overijssel. Zo werken wij onder andere samen met Carinova, Sensire en Stichting zorgcombinatie Marga Klompé. Meer over onze partners lees je hier.