Hoe ziet het werken als vakantiekracht in de zorg eruit?

Als leerling helpende, verzorgende IG of verpleegkundige praktijkervaring opdoen terwijl je geld verdiend voor je zomervakantie of festival. Kortom: als vakantiekracht aan het werk in de zorg. Hoe werkt dat precies?

Als vakantiekracht beginnen we altijd met een intakegesprek met Pauline of Michelle. Tijdens dit gesprek, bij ons op kantoor of online, bespreken wij jouw wensen voor jouw ideale vakantiebaan. Ook bespreken wij voor welke handelingen jij al bekwaam bent, zodat wij jou op de juiste diensten kunnen inplannen.

Boek jij deze zomer jouw all-inclusive baan in de zorg?

Voordelen van vakantiekracht in de zorg

Een goede balans tussen werk en vrije tijd

Als vakantiekracht in de zorg kun jij zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Hierdoor past jouw werkrooster veel beter bij jouw vakantieplanning. Wil jij graag een lang weekend vrij voor een festival? Of word je liever vier weken goed ingepland, zodat je lekker wat verdiend hebt voor je vakantie? Bij Van A tot P kan jij als vakantiekracht flexibel werken in de zorg en is dit allemaal mogelijk. En als voor jou de balans tussen werk en vrije tijd goed is, hebben wij een tevreden vakantiekracht.

Flexibel, werken waar en wanneer jij wil

Een ander voordeel van vakantiekracht in de zorg is dat jij kan kiezen waar en wanneer je werkt. Wil jij ervaring opdoen op verschillende afdelingen, zodat je veel afwisseling hebt in de zorghandelingen? Dan nemen wij jou mee in onze flexpoolplanning. Maar ook periode-opdrachten op één vaste afdeling is mogelijk, zodat je de bewoners leert kennen.

Lekker in de praktijk aan het werk

Jij hebt gekozen voor een opleiding tot helpende, verzorgende IG of als verpleegkundige omdat je voor anderen wil zorgen. Tijdens je studie heb je naast je praktijklessen veel theorie gehad. Natuurlijk heb jij jouw stages al gehad, maar hoe lekker is het wanneer jij jouw kennis van de opleiding als vakantiekracht in de praktijk kan brengen?

Aan werkt via Van A tot P

Of jij als vakantiekracht nou een vroege vogel of toch meer een nachtuil bent, bij van A tot P bepaal jij zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Hoe lekker is dat? Als jij de afgesproken diensten werkt, regelen wij de rest voor je. De gewerkte uren geef je aan ons door, worden door ons verwerkt en krijg je wekelijks uitbetaald, samen met de onregelmatigheidstoeslag (ORT) en de reiskostenvergoeding. 

Bij Van A tot P hebben wij geen minimum aantal uur dat je per week moet werken. Dus dat zorgt ervoor dat jij ook nog lekker kan relaxen als vakantiekracht. Jij start jouw nieuwe schooljaar vol energie en met nieuwe ervaringen.