Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als woon assistent zorg jij voor de huiselijke sfeer op de afdeling. Doordat jij op de afdeling aanwezig bent, heeft het verplegend personeel meer tijd voor de zorgtaken. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor een aantal huishoudelijke taken; zoals het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes, je zorgt dat de was weer fris in de kast ligt, maar ook help jij met het bereiden en uitserveren van maaltijden. Naast al deze taken missen we nog een onderdeel van jouw functie, dankzij jou is er op de afdeling tijd voor wat extra persoonlijke aandacht voor de bewoners. Jij bent eigenlijk gewoon het extra koekje bij de koffie.

Wat bieden wij jou?
Als woon assistent bij van A tot P bepaal jij zelf hoe jouw werkrooster er uit ziet. Je hebt veel persoonlijk contact met de planning, je geeft je beschikbaarheid door en wij zullen de openstaande diensten met je bespreken. Kortom, jij bepaalt zelf hoeveel en waar je werkt!
Als woon assistent word je ingeschaald in de CAO VVT schaal 15. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de €1979 en €2408 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij betalen jouw loon wekelijks uit en natuurlijk ontvang je bij ons ook onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen. Als jij de zorg levert waar jij goed in bent, dan regelen wij de rest voor je.

Waarom aan het werk via Van A tot P?
Van A tot P wordt gerund door Angelina, Michelle en Pauline, die je altijd mag bellen voor vragen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, daarom willen wij jou ook graag leren kennen. Hierdoor kunnen wij jou beter plaatsen bij een van onze opdrachtgevers omdat wij weten dat jij ook binnen deze werkcultuur gelukkig gaat worden. Vragen zullen wij snel beantwoorden, of we gaan op zoek naar een oplossing. Want als wij ergens allergisch voor zijn is het van het kastje naar de muur gestuurd worden.

Voor onze opdrachtgevers in de Achterhoek, Overijssel en Stedendriehoek zijn wij onmisbaar. Als er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of personeelstekort weten ze dat zij op ons kunnen rekenen. Afspraak is bij ons afspraak, dat verwachten de klanten van ons en dat mag jij ook van ons verwachten.

Wat vragen wij van jou?
Jouw hart gaat sneller kloppen van het zorgen voor anderen. Je hebt de opleiding tot zorg/woon assistent niveau 1 afgerond en je bent bevoegd en bekwaam om aan de slag te gaan. Jij bent gemakkelijk in de omgang, toegankelijk en tactvol, maar je weet ook door te pakken als dat nodig is. Dit alles doe jij met een grote glimlach. Uiteraard hoeven wij jou niet te vertellen dat het werken van onregelmatige diensten een onderdeel van je werk is en natuurlijk geloven wij in het goede van de mens. Daarom is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag voor jou geen probleem.

Ben jij het extra koekje bij de koffie die wij zoeken? Solliciteer dan direct of neem contact op met Michelle via Michelle@vanatotp.nl of 0543-201011.