Vacature manager zorg

Flexibel werken in de zorg

Wat vragen we?

Je hebt ervaring als manager binnen de zorg
Je hebt een hart voor de ouderenzorg
Je bent geduldig, toegankelijk en een doorzetter

Wat bieden we?

Salaris tussen de € 3163,- en € 4890,-
Vakantietoeslag van 8%, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering
Vrijheid om jouw eigen werkdagen en diensten te bepalen

Ben jij dé zorgmanager die het kompas wil zijn voor het team? De schakel tussen kantoor en de werkvloer, het luisterend oor voor het team en hak jij knopen door als dat nodig is? Lees dan snel verder! 

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw wensen en behoeften op het gebied van werk. Op deze manier leren wij jou beter kennen. Daarna zorgen wij ervoor dat jij werkt op een afdeling waar jij blij wordt.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen.

Werkzaamheden van een zorgmanager bij Van A tot P

Teamvergaderingen

In de teamvergadering met een kleinschalig dorpsteam bespreek je de planning. Gelukkig verloopt dit na de hectische zomerperiode weer redelijk soepel. Daarna komen er enkele lopende incidenten aan bod. Door actief te brainstormen met je team over mogelijke oplossingen, weet jij het werkproces soepel en de sfeer positief te houden.

Bliksemsnelle conflictoplossing

Terwijl de vergadering tot een einde komt, word je voor de derde keer gebeld door een van de locaties. Een conflict tussen twee medewerkers vereist direct actie. Zonder aarzeling spring je in de auto en snelt naar de locatie. Als je de afdeling op loopt, voel je de gespannen sfeer al. Gelukkig weet jij met een kalme benadering en doortastend optreden de situatie snel te de-escaleren. Je neemt beide medewerkers apart en hoort beide kanten van het verhaal aan. Je overleg met een collega-manager voor een snelle oplossing op korte termijn. Je zorgt ervoor dat de roosters worden aangepast, zodat de samenwerking tussen deze twee collega’s tijdelijk wordt vermeden. Vervolgens maak je een plan voor verdere opvolging, met als doel tot een structurele oplossing te komen.

Managementvergadering

Terug op kantoor heb je de rest van de ochtend vergaderingen met andere managers. De evaluatie van de zomerperiode, de inleen van het externe personeel en de impact van de veranderingen in de zzp-regelgeving op de inzet van extern personeel volgend jaar, komen uitgebreid aan bod. Vervolgens bespreken jullie de langdurig zieken. Dankzij jullie inzet is het percentage drastisch gedaald, mooi resultaat! 

Een goede voorbereiding

Voordat je de dag afsluit, werp je alvast een blik op de planning voor morgen. Je begint met een sollicitatiegesprek samen met de recruiter voor een coördinerend verpleegkundige. Wanneer je dan toch op de afdeling HR bent, kun je direct de escalatie van vandaag met het HR-team bespreken. Uitdagingen aangaan en met vastberadenheid gaan voor een gezonde en positieve werkomgeving vormen de kern van jouw managementaanpak.

Wat bieden wij jou bij Van A tot P als manager zorg?

Bij Van A tot P houden we van heldere communicatie en korte lijnen. Wij werken met verschillende mooie zorginstellingen samen in onder andere Enschede, Arnhem, Winterswijk en Groenlo. 

Beloning van een manager zorg bij Van A tot P

Als manager zorg word je ingeschaald in schaal 55 volgens de CAO VVT. Dit betekent dat je bij een werkweek van 36 uur kunt rekenen op een bruto maandsalaris tussen de € 3163,- en € 4890,-, afhankelijk van je werkplek en ervaring. Wat het nog beter maakt? Bij Van A tot P betalen we jouw salaris wekelijks uit, zodat jij altijd direct ziet wat je verdient!

Bovenop dit salaris ontvang je natuurlijk ook een onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, vakantiegeld en vakantiedagen. En natuurlijk de jaarlijkse eindejaarsbonus. Een mooi extraatje om het jaar feestelijk af te sluiten.

Last but not least vinden wij het fijn om jou blij te maken en in de watten te leggen, omdat jij elke dag het verschil maakt. Daarom verrassen we jou bij Van A tot P gedurende het jaar op verschillende momenten met een attentie. Gewoon om jou te laten weten dat je het dubbel en dwars verdient!

Wat vragen wij van jou als zorgassistent in het ziekenhuis bij Van A tot P?

Als zorgmanager heb jij een hbo-werk- en -denkniveau en aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol. Jij laat je niet snel uit het veld slaan, kunt effectief veranderingen doorvoeren en weet weerstand binnen teams om te buigen.

Jij bent de rots in de branding die altijd klaarstaat voor jouw team. Jouw luisterend oor en begripvolle aanpak zorgen voor een veilige haven voor de mensen die op jou rekenen. Zelfs in stressvolle situaties blijf je geduldig en straal je rust uit. Als echte teamspeler werk je nauw samen met jouw collega’s om de best mogelijke zorg te bieden. Jij communiceert helder en effectief, zowel met je team als met andere collega’s. En dit alles doe jij met een glimlach op jouw gezicht. 

Tot slot kun jij zonder problemen een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren. Want net als jij, zetten wij veiligheid voorop.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Sta jij bekend om jouw vastberadenheid en talent om anderen te inspireren? En kun jij je moeiteloos aanpassen aan veranderende situaties? Twijfel dan niet en solliciteer direct op de vacature manager zorg via het formulier hieronder. Je kunt ons ook bellen op (0543) 20 10 11. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen! 

Over van A tot P

Van A tot P is hét uitzendbureau in de zorg en welzijn. Ons team bestaat uit 4 personen die op alle werkdagen bereikbaar zijn! Angelina en Pauline zijn in 2020 gestart met Van A tot P. Sinds januari 2022 is Michelle een vast lid van het team als recruiter en in oktober 2023 is Esmé gestart als planner. Van A tot P bemiddelt in zorgfuncties, zoals woonassistent, helpende, verzorgende IG en verpleegkundige. 

Dit doen wij voor verschillende zorgorganisaties in onder andere Groenlo, Winterswijk, Enschede, Deventer, Doetinchem en Zutphen. Wij doen waar wij goed in zijn en dat is denken in mogelijkheden. Daar krijgen wij energie van. Van A tot P is een nuchtere organisatie met korte lijnen en wij houden van duidelijke communicatie met iedereen.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

1. Sollicitatie


Wat leuk dat je gesolliciteerd hebt bij Van A tot P! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen.


2. Kennismakingsgesprek


Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij jou graag beter kennen. Wij horen graag alles over jouw wensen op het gebied van werk. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P.

3. Aan de slag


Jouw contract is getekend. Super, je gaat bij ons aan de slag. Nu mag jij de diensten uitkiezen waarvan je écht energie krijgt!



Andere zorg vacatures bij Van A tot P

Veelgestelde vragen over manager zorg vacatures

Als zorgmanager word je ingeschaald in de CAO VVT-schaal 55. Dit betekent dat je bij een werkweek van 36 uur kunt rekenen op een bruto maandsalaris tussen de € 3.324,- en € 4.772,-.

Van A tot P werkt samen met verschillende zorgorganisaties in onder andere Groenlo, Winterswijk, Enschede, Deventer, Doetinchem en Zutphen. Bekijk hier de andere plaatsen.