Zorg vacatures Apeldoorn

Flexibel werken in de zorg

Ben jij dé vrolijke noot met een passie voor de ouderenzorg in Apeldoorn? Wil jij graag in de zorg (blijven) werken, maar niet vastzitten aan starre dienstroosters? Kom dan werken bij Van A tot P: hét uitzendbureau in zorg en welzijn!

Bij Van A tot P hebben wij diverse zorg vacatures beschikbaar bij verschillende zorgorganisaties in en rond Apeldoorn. Of jij nu geïnteresseerd bent in een functie als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, neem een kijkje bij onze actuele vacatures hieronder. Mocht de vacature die jij zoekt er niet tussen staan, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij denken graag met jou mee als het gaat om een nieuwe baan in de zorg in Apeldoorn.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Apeldoorn

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn in Apeldoorn en omstreken. Wij werken samen met diverse zorgorganisaties in Apeldoorn, waarbij wij een cruciale schakel vormen in het versterken van hun zorgteams. Door de groeiende vraag naar zorgmedewerkers, zijn er volop mogelijkheden bij Van A tot P voor iedereen die wil werken in de zorg. Of je nu al een doorgewinterde zorgmedewerker bent of pas net gestart bent met het ontdekken van de zorg in Apeldoorn, bij van A tot P ben jij welkom!

Momenteel zijn wij op zoek naar zorgmedewerkers in onder andere Apeldoorn, Enschede, Winterswijk en Arnhem. Wij hebben verschillende vacatures openstaan zoals woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Maar wij bieden ook mogelijkheden voor een vakantiebaan in de zorg of een bijbaan in de zorg. Als jij aan de slag gaat bij Van A tot P, houd jij zelf de regie over jouw werktijden en diensten. Hoe fijn is dat?!

Nieuwsgierig naar al onze zorg vacatures in Apeldoorn en omgeving? Je vindt ze hier. Mocht jouw gewenste functie er niet tussen staan, maak je geen zorgen. Neem vrijblijvend contact op met Pauline of Michelle via het contactformulier. Dan bespreken wij samen jouw wensen op het gebied van werk en de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P. Daarna gaan wij op zoek naar de baan in Apeldoorn die bij jou past.

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Twente?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Apeldoorn waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij een vrolijke, hardwerkende zorgmedewerker die op zoek is naar een baan in de zorg in Apeldoorn? Maar wil jij zelf de regie houden over jouw werkdagen en diensten? Twijfel dan niet en solliciteer direct of neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Je mag ons ook bellen op (0543) 20 10 11. Wij leren jou graag kennen!

Veelgestelde vragen zorg vacatures in Apeldoorn

Bij Van A tot P hebben wij diverse zorg vacatures in Apeldoorn, waaronder woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Wij bieden ook mogelijkheden voor bijbanen in de zorg en vakantiewerk in de zorg.

Je kunt direct solliciteren op de vacatures op onze website. Mocht jouw baan er niet bij staan, neem dan contact op met Pauline en Michelle. Samen plannen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en bespreken jullie jouw wensen op het gebied van werk en de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P.

Om bij Van A tot P te kunnen werken heb jij een diploma in de zorg nodig of nu bezig zijn met een opleiding in de zorg.