Zorg vacatures Enschede

Flexibel werken in de zorg

Ben jij het rustpunt in stressvolle situaties en wil je aan de slag in de zorg in Enschede, met de vrijheid om jouw eigen werkdagen en diensten te bepalen? Grijp dan nu je kans en lees snel verder!

Bij Van A tot P bieden wij verschillende mogelijkheden voor jou binnen zorgorganisaties in Enschede en omstreken. Wij werken samen met locaties in onder andere Bruggert, Glanerbrug, Bruggenmors en Hogeland. Of je nu zoekt naar een functie als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, bij Van A tot P kun je direct aan de slag. Nieuwsgierig naar onze zorg vacatures? Je vindt ze hieronder. Heb je vragen of staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Enschede

Ben jij op zoek naar werk in de zorg in Enschede of omgeving? Dan denkt Van A tot P graag met jou mee! Van A tot P is hét uitzendbureau in zorg en welzijn. Door de groeiende vraag naar zorgmedewerkers breidt ons netwerk zich snel uit. Wij werken samen met diverse zorgorganisaties in onder andere Enschede. Bij Van A tot P maakt het niet uit of jij op verschillende locaties wilt werken, of dat jij gelukkig wordt van werken op één vaste locatie. 

Niet alleen bepaal jij waar in Enschede je aan de slag gaat, maar ook wanneer. Je hebt regelmatig contact met Esmé en Angelina, onze planners, waardoor zij rekening kunnen houden met jouw agenda. Hierdoor werk jij alleen de diensten waarvan je energie krijgt. Als wij op jou kunnen rekenen, kun jij op ons rekenen! 

Het maakt bij Van A tot P niet uit of jij al jarenlang ervaring hebt in het werken in de zorg, of nog een groentje bent. Als jij een diploma in de zorg hebt of op dit moment bezig bent met een zorggerelateerde opleiding, ben jij welkom bij Van A tot P! 

Dus ben jij op zoek naar een baan in de gezondheidszorg in Enschede, maar wil jij wel zelf bepalen hoeveel en waar je werkt? Kom dan werken bij Van A tot P.

Vacatures in de zorg Enschede

Van A tot P is hét uitzendbureau voor zorg en welzijn in onder andere Enschede en omstreken. Wij bemiddelen in zorgfuncties. Momenteel zijn wij op zoek naar zorgmedewerkers in Enschede. Er zijn onder andere openstaande vacatures voor woonassistenten, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Benieuwd naar het complete vacatureaanbod? Je vindt het hier.

Staat de functie die jij zoekt er niet tussen? Geen probleem! Wij denken graag met jou mee. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Pauline of Michelle. Vertel ons jouw wensen op het gebied van werk. Dan zoeken wij de locaties in Enschede waar jij gelukkig wordt.

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Enschede

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Enschede waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij de koele kikker waarvoor geen uitdaging te groot is, wil jij werken in Enschede, maar wel jouw eigen dienstrooster bepalen? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Of bel (0543) 20 10 11. Wij denken graag met jou mee als het gaat om een nieuwe baan in de zorg in Enschede. 

Veelgestelde vragen zorg vacatures Enschede

Van A tot P biedt verschillende zorg vacatures in Enschede aan, waaronder functies als woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Ook bieden wij bijbanen of vakantiewerk in de zorg aan. Bekijk hier het complete vacatureaanbod.

Na het solliciteren bij Van A tot P ontvang je binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie.

Staat de baan in de zorg in Enschede die jij zoekt niet tussen de vacatures? Geen zorgen, neem contact op met Pauline of Michelle. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kijken we naar de mogelijkheden voor jou binnen Van A tot P. Zo helpen wij jou aan een baan in de gezondheidszorg die bij jou past.

Je kunt direct solliciteren op de vacatures op onze website. Kun je niet vinden wat jij zoekt? Neem dan contact op met Pauline of Michelle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Als jij niet over alle vereisten beschikt, maar wel over relevante vaardigheden, een sterke motivatie hebt en een diploma in de zorg hebt of bezig bent met een zorgopleiding, neem dan contact met ons op. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn op het gebied van werk. Dan gaan wij op zoek naar de baan waar jij gelukkig van wordt.