Sensire

Samenwerkingen Van A tot P

Sensire is een van de zorgorganisaties waar Van A tot P mee samenwerkt. Deze samenwerking biedt veel mogelijkheden voor jou als zorgmedewerker bij Van A tot P. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Onze samenwerking met Sensire

De zorg verandert. De zorgvragen worden complexer en de arbeidsmarkt wordt krapper. Hiermee groeit de vraag naar zorgpersoneel hard. Wanneer er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of een tekort aan personeel, kan Sensire op ons rekenen. Met onze kennis van de regio en ons grote netwerk is Van A tot P in staat om snel geschikte zorgmedewerkers te vinden die passen bij de aanvragen van Sensire. Op deze manier kan Sensire de best mogelijke zorg blijven verlenen aan hun cliënten.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Over Sensire

Sensire is een zorgorganisatie die een uitgebreid aanbod aan zorgdiensten aanbiedt, variërend van thuiszorg tot verpleeghuiszorg. Ze zetten zich in voor het verbeteren van het welzijn van hun cliënten en omarmen de nieuwste technologieën in de zorgsector. Hiermee kunnen zij efficiëntere zorg leveren en hun cliënten helpen gezond te blijven, beter te worden of te leven met zorg. Sensire vindt het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Bij Sensire draait het allemaal om zorg op maat. Ze begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft en ze streven ernaar om die behoeften te vervullen met een persoonlijke aanpak.

Daarnaast is Sensire een maatschappelijke organisatie. Ze nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. Denk hierbij aan duurzaam bouwen en renoveren, het beperken van onnodige kilometers, het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Sensire biedt in een groot aantal gemeenten in Oost-Gelderland deze zorg aan. Ze hebben locaties in onder andere Arnhem, Doetinchem, Zutphen, Twello en Vorden. 

Waar staat Sensire voor?

Sensire heeft vier kernwaarden: realisme, samenwerking, sensitiviteit en verrassing. Sensire vindt samenwerken heel erg belangrijk. Bij het bieden van zorg en ondersteuning overleggen ze veel samen met cliënten en hun familie. Sensire is eerlijk en open in hun communicatie en luistert met aandacht naar behoeften van cliënten. Daarbij denken ze in mogelijkheden en zoeken zij voortdurend naar nieuwe en betere manieren om zorg te verlenen.

Collega's aan het woord

Bij Sensire werken is prettig. Ik werk als zzp’er via van A tot P op verschillende afdelingen met verschillende bewoners, zoals dementerenden, somatiek, revalidatie en kort verblijf. Juist dat maakt het werk zo uitdagend. Ik merk dat iedereen zich thuis voelt bij Sensire, dat is heel fijn.Familieleden worden vaak betrokken. Op een locatie worden ze zelf betrokken bij de zorg en ook tijdens het koken of gewoon gezellig tijdens het koffie drinken. Dit is een mooie ontwikkeling voor bewoners, maar ook voor het zorgpersoneel waarvan best wel veel gevraagd wordt.
Nadjeska
Verzorgende IG
Ik vind het fijn dat Sensire voorloopt met de technologie. Zo hebben ze bijvoorbeeld mobiele telefoons met een alarm zodra een bewoner de kamer verlaat. De afdelingen van Sensire zijn ruim opgezet, zodat de bewoners genoeg bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast word ik op elke afdeling van Sensire heel warm ontvangen. En mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kan ik altijd terecht bij Van A tot P.Dionne
Helpende

Waarom werken bij Sensire via Van A tot P?

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn. Wij bemiddelen in zorgfuncties zoals woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties, waaronder Sensire. Deze samenwerking biedt medewerkers van Van A tot P veel kansen en mogelijkheden. 

Flexibel werken: een goede balans tussen werk en privé

Bij Van A tot P willen wij dat je op een manier werkt die bij jou past. Want alleen dan kun jij jouw werk goed doen. Daarom bepaal jij bij Van A tot P zelf waar en wanneer je werkt! Aan Angelina en Esmé geef jij regelmatig door wanneer jij beschikbaar bent en waar jij het liefst aan de slag gaat. Zodra wij een geschikte dienst van Sensire of een van onze andere opdrachtgevers binnenkrijgen, laten wij jou dat direct weten. Liever geen weekenden werken? Geen probleem. Of ben jij een vroege vogel? Dan werk jij toch alleen ochtenddiensten! 

Mogelijkheid tot werken op verschillende afdelingen

Werken bij Van A tot P betekent dat je de kans krijgt om bij verschillende zorgorganisaties te werken. Of jij nu op één afdeling wilt werken of op meerdere, de keuze is aan jou. Dit kan binnen Sensire, maar ook bij een van onze andere opdrachtgevers. Dit opent de deur naar een afwisselende baan! 

Jij bepaalt hoeveel je werkt!

Wij zeiden het net al even. De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe en daarmee groeit de vraag naar zorgmedewerkers snel. Dit betekent dat er vrijwel altijd diensten zijn die opgevuld kunnen worden. Als jij aangeeft dat je wilt werken, hebben wij een dienst voor jou!

Weer echt zorgen

Bij Van A tot P herontdek je de ware essentie van zorg. Geen langdurige vergaderingen op je vrije dag of het opstellen van zorgplannen na je dienst. Bij Van A tot P kies je voor een flexibele aanpak, waardoor jij je volledig kunt wijden aan oprechte zorg. Jouw tijd gaat volledig naar waar het hoort: naar het welzijn van de mensen die het nodig hebben.

Aandacht voor jou!

Terwijl jij met voor anderen zorgt, is het aan ons om voor jou te zorgen! Wij houden van directe communicatie en persoonlijk contact. Bij ons vind je een luisterend oor. Als iets niet helemaal gaat zoals het hoort of als je met iets zit, ben je altijd welkom bij ons. Wij brainstormen graag met je over oplossingen en zorgen ervoor dat jij snel weer met plezier aan het werk gaat!

Ook werken bij Sensire via Van A tot P?

Ben jij dé zorgtopper die graag zijn handen uit de mouwen steekt en elke dag vol energie zijn beste beentje voorzet voor anderen? En wil jij werken voor verschillende mooie zorgorganisaties, zoals Sensire? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wij graag alles over jouw wensen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de afdeling(en) waar jij gelukkig wordt!

Veelgestelde vragen over Sensire en Van A tot P

Sensire is een zorgorganisatie met een breed aanbod aan zorgdiensten, waaronder verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp en begeleiding. Sensire richt zich op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van cliënten, met als doel om hen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen.

Sensire biedt in een groot aantal gemeenten in Oost-Gelderland zorg aan. Ze hebben locaties in onder andere Vorden, Doetinchem, Arnhem, Neede en Zutphen.

Als jij wilt werken bij Sensire via Van A tot P kun je direct solliciteren op een van onze vacatures op onze website. Je kunt ook contact opnemen met Pauline of Michelle. Samen plannen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Daarna gaan wij op zoek naar de afdelingen binnen Sensire waar jij gelukkig wordt.