Marga Klompé

Samenwerkingen Van A tot P

Marga Klompé is een van de zorgorganisaties waar Van A tot P mee samenwerkt. Deze samenwerking biedt veel mogelijkheden voor jou als zorgmedewerker bij Van A tot P. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Onze samenwerking met Marga Klompé

De zorgsector staat voor ingrijpende veranderingen. De zorgvragen worden steeds ingewikkelder, terwijl de arbeidsmarkt steeds krapper wordt. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan goede zorgmedewerkers. Wanneer Marga Klompé met de handen in het haar zit en de roosters niet meer rond krijgt, staat Van A tot P voor hen klaar. Dankzij onze kennis van de regio en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om snel geschikte zorgmedewerkers te vinden die naadloos aansluiten op de behoeften van Marga Klompé. Op deze manier kan Marga Klompé zorg blijven bieden aan hun cliënten, nu en in de toekomst. 

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Over Marga Klompé

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek is Marga Klompé één van de grotere ouderenzorgorganisaties in de regio. Ze bieden verschillende zorgdiensten aan, waaronder verpleeghuiszorg, thuiszorg, revalidatie, dagbesteding en terminale thuiszorg. 

Een diepgaand gevoel van betrokkenheid, respect voor verschillende levenswijzen en een oog voor kwaliteit, vormen de essentie van Marga Klompé’s leven en werk. Het doel van Marga Klompé is om van elk moment, hoe bijzonder of uitdagend ook, samen iets prachtigs te creëren. Dit geldt voor de belangrijke momenten, de speciale gelegenheden en de moeilijke situaties. Maar ook voor de alledaagse momenten die een stukje geluk kunnen brengen. Ze spannen zich in om die dingen van het leven te realiseren die het de moeite waard maken, of ze nu groot of klein zijn. 

Marga Klompé gelooft in het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren. Ongeacht de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven. Samen met partners zetten zij mensen in hun kracht en ondersteunen ze hen om zo lang als mogelijk het leven te leiden zoals zij dat zelf zouden willen.

Waar staat Marga Klompé voor?

Marga Klompé vindt het belangrijk dat ieder individu op gelijke waarde wordt geschat en altijd wordt gerespecteerd. Daarnaast moet iedereen zichzelf kunnen zijn en zich veilig voelen. Marga Klompé doet wat ze belooft en is altijd eerlijk in al hun relaties. Tot slot streven ze naar een gevoel van saamhorigheid: met elkaar verbonden zijn, delen, elkaar steunen en behulpzaam zijn, zelfs in moeilijkere tijden.

Collega's aan het woord

Bij Marga Klompe wordt warme zorg aan de bewoners verleend. Dit maakt het extra leuk om voor SZMK te werken. De collega's zijn collegiaal en we leren veel van elkaar!
Dounia
Verzorgende IG
Ik werk graag voor Marga Klompe. Het zijn allemaal vriendelijke en behulpzame mensen. Viia Van A tot P krijg ik veel verschillende diensten aangeboden. Zo past mijn werkrooster goed bij mijn andere opdrachten en natuurlijk mijn privéleven.

Aline
Verzorgende IG
Geen dag is hetzelfde bij Marga Klompé. De sfeer op de afdeling is superfijn. Ik heb goed contact met het personeel, waardoor elke dienst gezellig is. Daarnaast is de doelgroep erg leuk om mee te werken. Omdat ik via Van A tot P werk, kan ik zelf bepalen wanneer ik werk. Dat vind ik echt heel fijn.
Annelies
Helpende 2+

Waarom werken bij Marga Klompé via Van A tot P?

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn. Wij bemiddelen in zorgfuncties zoals woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties, waaronder Marga Klompé . Deze samenwerking biedt medewerkers van Van A tot P veel kansen en mogelijkheden. 

Flexibel werken: een goede balans tussen werk en privé

Werken in de zorg en flexibiliteit. Bij Van A tot P is deze combinatie mogelijk! Bij ons werk je op een manier die bij jou past. Want alleen dan kun jij jouw werk goed doen. Doordat jij regelmatig contact hebt met Angelina en Esmé weten zij precies wanneer jij beschikbaar bent. Zodra Marga Klompé laat weten welke diensten zij open hebben staan, hoef jij alleen nog maar aan te geven naar welke dienst jouw voorkeur uitgaat. Kortom, jij bepaalt bij Van A tot P zelf op welke locaties en wanneer je werkt! Zo kun je werk en privé naadloos op elkaar aansluiten. Ben jij een echte nachtbraker? Hoe klinkt alleen nachtdiensten draaien jou in de oren? Of ben jij een vroege vogel? Dan plan jij jezelf toch alleen in voor de ochtenddiensten. 

Mogelijkheid tot werken op verschillende afdelingen

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek, biedt Marga Klompé zorgmedewerkers bij Van A tot P de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de diverse aspecten van ouderenzorg. Als je werkt bij Marga Klompé via Van A tot P, kun jij op verschillende afdelingen meedraaien. Zo krijg jij de kans om de diverse wereld van de zorg te ontdekken bij Marga Klompé. Wil je naast Marga Klompé ook andere zorgorganisaties ontdekken? Ook dat is mogelijk bij Van A tot P! Net als het werken van periode opdrachten. Kortom, wij passen ons aan, aan jouw wensen.

Jij bepaalt hoeveel je werkt!

De arbeidsmarkt in de zorgsector staat onder druk en dat zorgt voor een groeiende vraag naar zorgmedewerkers. Bij ons betekent dit dat er altijd diensten zijn die jouw expertise kunnen gebruiken. Jij geeft aan hoeveel uur je per week wilt werken, en wij zorgen ervoor dat wij de geschikte diensten voor jou filteren bij Marga Klompé of een van onze andere opdrachtgevers! En nog een extra bijkomend voordeel is dat wij jouw salaris wekelijks uitbetalen. Zo weet jij precies wat je die week hebt verdiend!  

Weer echt zorgen

Bij van A tot P kun je weer echt zorgen. Geen eindeloze vergaderingen op je vrije dag of het schrijven van zorgplannen na je dienst. Bij Van A tot P werk jij op flexibele basis en dat betekent alleen pure, onvervalste zorg.

Aandacht voor jou!

Terwijl jij met passie voor anderen zorgt, is het onze beurt om voor jou te zorgen! Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Wij zijn het luisterend oor voor jou. Als iets niet helemaal loopt zoals het zou moeten lopen of wanneer je ergens mee zit, dan kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee over een oplossing en zorgen dat jij binnen no-time weer met plezier naar je werk gaat!

Ook werken bij Marga Klompé via Van A tot P?

Sta jij bekend om je doorzettingsvermogen en ben je vastberaden om een bijdrage te leveren aan de zorg? En wil jij flexibel werken bij Marga Klompé? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wij graag alles over jouw wensen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de afdeling(en) waar jij gelukkig wordt! 

Veelgestelde vragen over Marga Klompé

Marga Klompé is een zorginstelling in de Oost Achterhoek. Ze bieden verschillende zorgdiensten aan, waaronder verpleeghuiszorg, thuiszorg, revalidatie, dagbesteding en terminale thuiszorg.

Marga Klompé is actief in de plaatsen Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Laren (Gld), Lichtenvoorde, Lochem en Winterswijk.

Als jij wilt werken bij Marga Klompé via Van A tot P kun je direct solliciteren op een van onze vacatures op onze website. Je kunt ook contact opnemen met Pauline of Michelle. Samen plannen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Daarna gaan wij op zoek naar de afdelingen binnen Marga Klompé waar jij gelukkig wordt.