Zorg vacatures Zutphen

Flexibel werken in de zorg

Wil jij werken in de zorg in Zutphen en jouw eigen dienstrooster bepalen? Geloof jij dat een luisterend oor, een warm gebaar en een oprechte glimlach net zo belangrijk zijn als medische zorg? Kom dan werken bij Van A tot P! 

Bij Van A tot P zoeken wij op dit moment zorgmedewerkers in de omgeving van Zutphen. Wij werken samen met zorgorganisaties in plaatsen zoals Zutphen, Winterswijk, Groenlo en Apeldoorn. Als je geïnteresseerd bent in een baan als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, bekijk dan hieronder ons vacatureaanbod. Zit de vacature die bij jou past er niet tussen? Geen zorgen! Neem contact op met ons, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Zutphen

Zoek jij naar werk in de zorg in Zutphen of de omliggende plaatsen? Dan staat Van A tot P voor je klaar! Wij zijn hét uitzendbureau in zorg en welzijn en denken dan ook graag met jou mee voor een nieuwe baan in de zorg. Ons netwerk groeit snel vanwege de toenemende behoefte aan zorgmedewerkers. Wij werken onder andere samen met Carinova, Sensire en Stichting zorgcombinatie Marga Klompé. Of jij nu graag op één afdeling werkt of liever op verschillende. Bij van A tot P is het mogelijk! 

Bij Van A tot P heb jij de regie. Kies zelf waar en wanneer je aan de slag gaat. Je hebt regelmatig contact met onze planners, Esmé en Angelina. Zo zijn zij altijd op de hoogte van jouw voorkeuren en kunnen zij dit meenemen in het opstellen van jouw rooster. Je werkt dus alleen de diensten waar jij energie van krijgt. Hoe fijn is dat?!

Of je nu een doorgewinterde zorgmedewerker bent of nieuwkomer in het vak, bij Van A tot P ben je welkom. Wij hebben verschillende vacatures in Zutphen openstaan zoals woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Maar wij bieden ook mogelijkheden voor een vakantiebaan of een bijbaan in de zorg.

Vacatures in de zorg Zutphen

Als jij interesse hebt in een baan in de zorg in Zutphen, dan ben jij bij Van A tot P aan het juiste adres. Hier kun je al onze openstaande vacatures in Zutphen bekijken.

Heb jij vragen of kun jij de vacature die bij jou past niet vinden? Geen probleem! Neem contact op met Pauline of Michelle, zij leren jou graag beter kennen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek verdiepen jullie je samen in jouw wensen op het gebied van werk en wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Van A tot P. Wij denken graag met jou mee voor een leuke nieuwe baan in Zutphen.

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Zutphen?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Zutphen waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij een doorzetter en weet jij met een flinke portie positieve energie anderen te motiveren? En wil jij flexibel werken in de zorg in Zutphen? Twijfel dan niet en solliciteer direct of neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar op (0543) 20 10 11. We kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

Veelgestelde vragen zorg vacatures Zutphen

Bij Van A tot P hebben wij diverse zorg vacatures in Zutphen, waaronder helpende, woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 of 5. We bieden ook mogelijkheden voor bijbanen in de zorg en vakantiewerk in de gezondheidszorg.

Je kunt direct solliciteren op de vacatures op onze website. Als jij jouw droombaan niet ziet, kun je ook contact opnemen met Pauline of Michelle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen en de mogelijkheden voor jou bij van A tot P te bespreken. Vul het contactformulier in of bel naar (0543) 20 10 11.

Om bij Van A tot P te kunnen werken heb jij een diploma in de zorg nodig of nu bezig zijn met een opleiding in de zorg.

Van A tot P heeft samenwerkingsverbanden met verschillende zorgorganisaties Zutphen. Zo werken wij onder andere samen met Carinova, Sensire en Stichting zorgcombinatie Marga Klompé. Meer over onze partners lees je hier.