Zorg vacatures Twente

Flexibel werken in de zorg

Ga jij geen uitdaging uit de weg, wil je werken in de zorg in Twente, maar wel regie houden over jouw eigen dienstrooster? Lees dan snel verder!

Bij Van A tot P hebben wij nu verschillende vacatures voor zorgorganisaties in de regio Twente. Wij werken onder andere samen met organisaties in Almelo, Enschede, Haaksbergen en Hengelo. Of jij nu op zoek bent naar een baan als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, bij Van A tot P kun jij direct aan de slag. Benieuwd naar onze vacatures in de zorg? Bekijk ze hieronder of neem contact met ons op.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Twente

Op zoek naar een baan in de zorg in Twente? Dan helpt Van A tot P jou graag verder! Wij zijn hét uitzendbureau voor zorg en welzijn in onder andere de regio Twente. Samenwerkingen met verschillende zorgorganisaties in Twente zorgen voor veel mogelijkheden bij Van A tot P. Heb jij een zorgdiploma of ben jij nog in opleiding? Bij Van A tot P ben jij welkom!

Of jij nu flexibel wilt werken in Twente bij meerdere zorgorganisaties of liever een vaste plek hebt, het kan bij ons. Bij Van A tot P houden wij van korte lijnen. Doordat je regelmatig contact hebt met Angelina en Esmé, onze planners, kunnen wij rekening houden met jouw wensen. Bij Van A tot P bepaal jij dus zelf jouw werkdagen en op welke afdeling in Twente jij werkt. Als wij op jou kunnen rekenen, kun jij op ons rekenen!

Dus ben jij op zoek naar een baan in de gezondheidszorg in Twente, maar wil jij wel zelf bepalen hoeveel en waar je werkt? Kom dan werken bij Van A tot P.

Vacatures in de zorg Twente

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn in onder andere de regio Twente. Wij bemiddelen in zorgfuncties. Op dit moment zijn wij op zoek naar medewerkers in Twente. Wij hebben vacatures openstaan voor verschillende functies in de zorg. Denk aan vacatures voor woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Benieuwd naar alle vacatures die wij open hebben staan? Bekijk ze hier.

Staat jouw droombaan er niet tussen? Wij denken graag met jou mee. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Pauline en Michelle. Vertel ons over jouw wensen op het gebied van werk, dan kijken wij samen wat het beste bij jou past. 

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Twente?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Twente waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij klaar met die starre roosters, maar wil jij wel werken in de zorg in Twente? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar op (0543) 20 10 11. We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Veelgestelde vragen zorg vacatures Twente

Je kunt direct solliciteren op de vacatures op onze website. Kun je niet vinden wat jij zoekt? Neem dan contact op met Pauline of Michelle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Dan kijken wij samen wat het beste bij jou past.

Van A tot P biedt verschillende zorg vacatures in Twente aan, waaronder functies als woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Ook bieden wij bijbanen of vakantiewerk in de gezondheidszorg aan.

Na het solliciteren bij Van A tot P ontvang je binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie.

Als jouw ideale baan niet tussen de vacatures staat, kun je contact opnemen met Pauline of Michelle. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kijken we naar de mogelijkheden voor jou binnen Van A tot P. Zo helpen wij jou aan een baan in de gezondheidszorg die bij jou past.