De Gouden Leeuw

Samenwerkingen Van A tot P

De Gouden Leeuw is een van de zorgorganisaties waar Van A tot P mee samenwerkt. Deze samenwerking biedt veel mogelijkheden voor jou als zorgmedewerker bij Van A tot P. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Onze samenwerking met de Gouden Leeuw

Dankzij onze kennis van de regio en uitgebreide netwerk kan Van A tot P snel de juiste zorgmedewerkers vinden die goed passen bij wat de Gouden Leeuw nodig heeft. Dat is extra belangrijk in een tijd waarin de zorg flink aan het veranderen is. De vragen van cliënten worden ingewikkelder en daarnaast is er steeds meer vraag naar zorgpersoneel, terwijl het aanbod juist krapper wordt. Als het rooster bij de Gouden Leeuw lastig rond te krijgen is door ziekte of een tekort aan personeel, staan wij klaar. Op die manier kan de Gouden Leeuw de beste zorg blijven bieden aan hun cliënten.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Over de Gouden Leeuw

De Gouden Leeuw Groep is gevestigd in de Achterhoek. De Gouden Leeuw Groep gaat voor het leveren van zorg op maat, afgestemd op de unieke wensen en situatie van elke cliënt. Ze bieden verschillende zorgopties aan, variërend van thuiszorg in de eigen vertrouwde omgeving, dagbesteding, tijdelijk verblijf in het zorghotel tot aan wonen met zorg in een van de accommodaties.

Wat de Gouden Leeuw Groep onderscheidt van vele andere zorgorganisaties in de regio, is het concept van scheiden van wonen en zorg. Voor het wonen worden woon- en servicekosten in rekening gebracht, waardoor cliënten kunnen genieten van een luxe en comfortabele woonsituatie. De ruime appartementen bieden niet alleen wooncomfort, maar creëren ook een persoonlijke en warme omgeving, waarin het mogelijk is een echt thuisgevoel te ervaren. Bij de Gouden Leeuw Groep draait het om meer dan zorg; het gaat om een plek waar elke cliënt zich echt thuis kan voelen.

Waar staat de Gouden Leeuw voor?

De Gouden Leeuw Groep zet zich in voor kwalitatief hoogwaardige professionele zorgverlening waarbij de bewoners en cliënten zoveel mogelijk vrijheid ervaren. Een veilige plek is daarbij belangrijk, zodat iedereen zich thuis voelt zonder grote veiligheidsrisico’s. De medewerkers en directie zetten zich in om de bewegingsvrijheid op lichamelijk, mentaal en sociaal gebied te vergroten, waarbij ze zelfstandigheid aanmoedigen.

Collega's aan het woord

De Gouden Leeuw is een heel fijn familiebedrijf. Het is een hele veilige omgeving voor zowel medewerkers als bewoners. Je werkt samen in een betrokken team. En het allermooiste is dat de wensen en behoeften van cliënten écht op 1 staan. Via Van A tot P bepaal ik zelf welke diensten ik draai, waardoor ik het goed kan combineren met mijn privéleven.
Elif
Verzorgende IG

Waarom werken bij de Gouden Leeuw via Van A tot P?

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn. Wij bemiddelen in zorgfuncties zoals woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties, waaronder de Gouden Leeuw. Deze samenwerking biedt medewerkers van Van A tot P veel kansen en mogelijkheden. 

Flexibel werken: een goede balans tussen werk en privé

Bij Van A tot P snappen we hoe belangrijk het is om een flexibele werkplanning te hebben. Bij ons kun jij je werkdagen en diensten afstemmen op wat voor jou werkt, zodat jij je werk in jouw leven kunt laten passen en niet andersom. Je hebt regelmatig contact met Angelina en Esmé, waardoor zij altijd weten wanneer jij beschikbaar bent en wat jouw voorkeuren zijn. Zodra er een aanvraag binnenkomt van de Gouden Leeuw of een van onze andere opdrachtgevers die daarbij past, laten wij jou dat meteen weten.

Ben je een nachtbraker? Dan kun je bij ons ook alleen nachtdiensten draaien. Liever geen weekendwerk? Geen probleem, Van A tot P regelt het!

Mogelijkheid tot werken op verschillende afdelingen

Als je via Van A tot P bij de Gouden Leeuw aan de slag gaat, kun je op verschillende afdelingen en locaties ervaring opdoen. Zo ontdek je de zorgwereld van de Gouden Leeuw op een veelzijdige manier. En wil je ook bij andere zorgorganisaties een kijkje nemen? Bij Van A tot P kan dat! Wij passen ons aan aan jouw wensen, inclusief de mogelijkheid om periode opdrachten te draaien. Kortom, wij maken het graag makkelijk en flexibel voor jou.

Jij bepaalt hoeveel je werkt!

We hebben het al even aangestipt: door het tekort aan zorgmedewerkers groeit de vraag snel. Dit betekent dat er vrijwel altijd diensten openstaan die ingevuld moeten worden. Als jij klaarstaat om aan de slag te gaan, hebben wij bijna altijd een dienst beschikbaar, of dat nu bij de Gouden Leeuw is of bij een van onze andere opdrachtgevers!

Weer echt zorgen

Bij Van A tot P krijg je de mogelijkheid om je weer volledig te richten op de essentie van zorg. Geen marathonvergaderingen op je vrije dag of tijdrovende zorgplannen opstellen. Bij Van A tot P geniet je van flexibiliteit, waardoor jij je kunt concentreren op échte zorg.

Wij zorgen voor jou!

Terwijl jij met passie voor anderen zorgt, nemen wij de zorg voor jou op ons! Bij Van A tot P vinden wij het belangrijk om dichtbij te staan. Dit betekent korte communicatielijnen en persoonlijk contact. Wij zijn jouw luisterend oor, klaar om te helpen als iets niet lekker loopt of als je ergens mee zit. Samen kijken we naar oplossingen, zodat jij altijd met een glimlach aan het werk kunt!

Ook werken bij de Gouden Leeuw via Van A tot P?

Ben jij de persoon die anderen weet te inspireren, klaar om een positieve verandering teweeg te brengen in de zorg? En spreekt het jou aan om jouw talenten in te zetten voor verschillende zorgorganisaties, waaronder de Gouden Leeuw? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wij graag alles over jouw wensen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de afdeling(en) waar jij gelukkig wordt! 

Veelgestelde vragen over de Gouden Leeuw

De Gouden Leeuw Groep is gevestigd in de Achterhoek. Ze bieden verschillende zorgopties aan, variërend van thuiszorg in de eigen vertrouwde omgeving, dagbesteding, tijdelijk verblijf in het zorghotel tot aan wonen met zorg in een van de accommodaties.

De Gouden Leeuw is actief in Silvolde, Laag-Keppel, Zutphen, Zelhem en Hoog-Keppel.

Als jij wilt werken bij de Gouden Leeuw via Van A tot P kun je direct solliciteren op een van onze vacatures op onze website. Je kunt ook contact opnemen met Pauline of Michelle. Samen plannen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Daarna gaan wij op zoek naar de afdelingen binnen de Gouden Leeuw of een van onze andere opdrachtgevers waar jij gelukkig wordt.