Carinova

Samenwerkingen Van A tot P

Carinova is een van de zorgorganisaties waar Van A tot P mee samenwerkt. 
Deze samenwerking biedt veel mogelijkheden voor jou als zorgmedewerker bij Van A tot P. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Onze samenwerking met Carinova

Met onze kennis van de regio en ons grote netwerk is Van A tot P in staat om snel geschikte zorgmedewerkers te vinden die passen bij de aanvragen van Carinova. Dit is geen overbodige luxe in een tijd dat de zorg snel verandert. De zorgvragen van cliënten worden moeilijker en daarnaast wordt de arbeidsmarkt steeds krapper. Hierdoor groeit de vraag naar zorgpersoneel hard. Wanneer het onmogelijk lijkt de planning dicht te krijgen, door ziekte of een tekort aan personeel, kan Carinova op ons rekenen. Op deze manier kan Carinova de best mogelijke zorg blijven verlenen aan hun cliënten.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Over Carinova

Carinova is een zorgorganisatie in Overijssel. Ze bieden allerlei soorten hulp, zoals thuiszorg, woonzorg, hulp in huis en mantelzorg. Dit doen ze in negen gemeenten in de provincie Overijssel. In totaal bieden ze zorg aan 12.000 cliënten. Dit doen ze met bijna 4.000 medewerkers en zo’n 1.000 vrijwilligers.

Wat bijzonder is, is dat Carinova sterk gelooft in samenwerken. Ze werken nauw samen met lokale gemeenschappen en andere zorgorganisaties om de beste zorg te leveren. Ze noemen dit ‘samen mogelijk maken.’

Carinova begrijpt dat iedereen anders is. Daarom bieden ze zorg op maat, aangepast aan wat iemand nodig heeft. Of het nu gaat om verpleging, hulp in huis of iets anders, ze staan klaar om te helpen. Het liefst bieden ze deze zorg thuis. Dat is waar hun werk om draait. Ze willen dat iedere cliënt het gevoel heeft dat de zorg ‘vertrouwd dichtbij’ plaatsvindt.

Waar staat Carinova voor?

Carinova zet zich vol overtuiging in om voortdurend te groeien en vernieuwen binnen de zorgsector. Ze vinden kwaliteit van zorg erg belangrijk en willen dan ook dat iedereen die zorg ontvangt van Carinova ook goede zorg krijgt. Hierbij verliezen ze nooit uit het oog dat deze zorg voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht iemands achtergrond of situatie.

Collega's aan het woord

Bij Carinova werk ik in wisselende teams, met mensen van alle leeftijden. Omdat ik bij Van A tot P zelf kan aangeven wanneer ik werk, kom ik op verschillende locaties. Iedere afdeling is weer anders en dat maakt het werken bij Carinova zo afwisselend en leuk!
Gulten
Helpende 2+
Carinova onderscheidt zich door de hoogwaardige dienstverlening en het opvallend vriendelijk personeel. Ze staan altijd voor je klaar met duidelijke communicatie en een glimlach.

Sandy
Helpende

Waarom werken bij Carinova via Van A tot P?

Van A tot P is het uitzendbureau in zorg en welzijn. Wij bemiddelen in zorgfuncties zoals woonassistent, helpende, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties, waaronder Carinova. Deze samenwerking biedt medewerkers van Van A tot P veel kansen en mogelijkheden. 

Flexibel werken: een goede balans tussen werk en privé

Bij Van A tot P begrijpen wij het belang van een flexibele werkplanning. Bij Van A tot P kun jij jouw werkdagen en diensten afstemmen op jouw behoeften, zodat jij je werk kunt aanpassen aan jouw leven en niet andersom. Jij hebt regelmatig contact met Angelina en Esmé. Daarom zijn zij altijd op de hoogte van jouw beschikbaarheid en wensen. Wanneer er een aanvraag binnenkomt van Carinova die hierop aansluit, laten wij jou dat direct weten. Ben jij een echte nachtuil? Dan werk je toch alleen nachtdiensten? Liever geen weekenden werken? Ook dat kan bij Van A tot P!

Mogelijkheid tot werken op verschillende afdelingen

Een kijkje achter de schermen nemen op de verschillende afdelingen van Carinova? Via Van A tot P is het mogelijk. Zo kun je proeven van de veelzijdigheid van de zorg binnen Carinova, maar toch jouw vrijheid bewaren. Ook benieuwd naar hoe werken in de zorg er binnen andere zorgorganisaties aan toegaat? Bij Van A tot P werken wij samen met diverse mooie zorgorganisaties.

Jij bepaalt hoeveel je werkt!

Zojuist hebben we al aangegeven dat de vraag naar zorgmedewerkers snel toeneemt vanwege de krapte op de arbeidsmarkt. Dit betekent dat er altijd diensten zijn die ingevuld moeten worden. Als jij je hand opsteekt om te werken, hebben wij vrijwel altijd een dienst die op jou wacht bij Carinova of bij een van onze andere opdrachtgevers!

Weer echt zorgen

Bij Van A tot P bieden wij jou de mogelijkheid om je weer volledig te richten op echte zorg. Geen urenlange vergaderingen op je vrije dag of het tijdrovende opstellen van zorgplannen. Bij Van A tot P werk je flexibel, zodat jij je kunt concentreren op echte zorg.

Wij zorgen voor jou

Terwijl jij met passie voor anderen zorgt, nemen wij de zorg voor jou op ons! Wij vinden korte communicatielijnen en persoonlijk contact erg belangrijk. Bij Van A tot P zijn wij er voor jou als luisterend oor. Als iets niet loopt zoals het hoort of als je ergens mee zit, staan wij voor je klaar. Wij denken met je mee over een oplossing, zodat jij snel weer met plezier naar je werk gaat!

Ook werken bij Carinova via Van A tot P?

Ben jij een ware motivator, klaar om het verschil te maken in de zorg? En wil jij werken voor verschillende mooie zorgorganisaties, zoals Carinova? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wij graag alles over jouw wensen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de afdeling(en) waar jij gelukkig wordt! 

Veelgestelde vragen over Carinova en Van A tot P

Carinova is een zorginstelling in de provincie Overijssel. Ze bieden thuiszorg, woonzorg, huishoudelijke hulp en mantelzorgondersteuning.

Carinova biedt in 9 gemeenten in de provincie Overijssel zorg aan. Ze hebben locaties in onder andere Deventer, Holten en Raalte.

Als jij wilt werken bij Carinova via Van A tot P kun je direct solliciteren op een van onze vacatures op onze website. Je kunt ook contact opnemen met Pauline of Michelle. Samen plannen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Daarna gaan wij op zoek naar de afdelingen binnen Carinova waar jij gelukkig wordt. 

Bij Van A tot P kun je niet werken in de zorg zonder diploma. Je moet op dit moment bezig zijn met een zorggerelateerde opleiding of een diploma in de zorg hebben.