Zorg vacatures Zwolle

Flexibel werken in de zorg

Werken in de zorg in Zwolle bij Van A tot P betekent: jouw eigen werkdagen en diensten bepalen! Ben jij een echte doorpakker en motivator en leg jij altijd jouw vinger op de juiste plek? Lees dan snel verder!

Bij Van A tot P hebben wij verschillende zorg vacatures voor organisaties in de regio Zwolle. Naast samenwerkingsverbanden in Zwolle, werken wij ook samen met zorgorganisaties in onder andere Deventer, Oldenzaal en Enschede. Of jij nu op zoek bent naar een baan als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, bij Van A tot P kun jij direct aan de slag. Benieuwd naar onze vacatures in de zorg? Bekijk ze hieronder of neem contact met ons op.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Zwolle

Flexibel werken in de zorg in Zwolle? Bij Van A tot P kan het! Of jij nu bij meerdere zorgorganisaties wilt werken, of dat jouw voorkeur juist uitgaat naar één vaste plek. De keuze is aan jou. Doordat wij samenwerken met verschillende zorgorganisaties in onder andere de regio Zwolle, zit jij niet standaard meer vast aan één locatie. In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw wensen op het gebied van werk zijn en wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Van A tot P. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties die bij jou passen!

Het maakt niet uit of jij al een doorgewinterde zorgmedewerker bent, of nog een groentje bent die de zorg in Zwolle pas net aan het ontdekken is. Wanneer jij een zorgdiploma hebt of op dit moment een zorggerelateerde opleiding volgt, ben jij welkom bij Van A tot P.

Bij Van A tot P houden wij van korte lijnen. Doordat je regelmatig contact hebt met Angelina en Esmé, onze planners, kunnen wij rekening houden met jouw wensen. Alleen dagdiensten werken, een vaste vrije avond of geen weekenden? Dit is bij Van A tot P allemaal mogelijk. Als wij op jou kunnen rekenen, kun jij op ons rekenen!

Klaar met starre roosters en werktijden die niet passen bij jouw agenda? Kom dan werken bij Van A tot P.

Vacatures in de zorg Zwolle

Van A tot P is hét uitzendbureau in zorg en welzijn in onder andere de regio Zwolle. Op dit moment zijn wij op zoek naar zorgmedewerkers in Zwolle. Wij hebben vacatures openstaan voor verschillende functies in de zorg. Denk aan vacatures voor woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Wij bieden ook mogelijkheden voor een vakantiebaan in de zorg of een bijbaan in de zorg. Benieuwd naar alle vacatures die wij open hebben staan? Bekijk ze hier.

Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Maak je geen zorgen, wij denken graag met jou mee. Neem contact op met ons en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Pauline en Michelle. Samen bespreken we jouw wensen op het gebied van werk en de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P. Samen kijken we wat het beste bij jou past. 

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Twente?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Zwolle waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij dé zorgmedewerker die zijn hoofd koel houdt op de momenten die ertoe doen? Wil jij werken in de ouderenzorg in Zwolle, maar wel jouw eigen dienstrooster bepalen? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Of bel (0543) 20 10 11. Wij denken graag met jou mee als het gaat om een nieuwe baan in de zorg in Zwolle. 

Veelgestelde vragen zorg vacatures Zwolle

Je kunt direct solliciteren op de vacatures op onze website. Kun je niet vinden wat jij zoekt? Neem dan contact op met Pauline of Michelle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Van A tot P biedt verschillende zorg vacatures in Zwolle aan, waaronder functies als woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Ook bieden wij bijbanen of vakantiewerk in de zorg aan.

Na het solliciteren bij Van A tot P ontvang je binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie.

Staat de baan in de zorg in Zwolle die jij zoekt niet tussen de vacatures? Geen zorgen, neem contact op met Pauline of Michelle. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kijken we naar de mogelijkheden voor jou binnen Van A tot P. Zo helpen wij jou aan een baan in de gezondheidszorg die bij jou past.

Bezoek ons

Beatrixpark 22
7101 BN Winterswijk

Contact ons

Bel ons: (0543) 20 10 11

App ons: (06) 511 822 99

Mail ons: info@vanatotp.nl