Zorg vacatures Winterswijk

Flexibel werken in de zorg

Ben jij de zorgmedewerker in Winterswijk of omgeving die zijn oog voor detail combineert met een flinke dosis vriendelijkheid? Droom jij ervan om in de zorg te (blijven) werken, maar wil je niet vastzitten aan starre dienstroosters? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P: hét uitzendbureau in zorg en welzijn! 

Van A tot P werkt samen met verschillende zorgorganisaties in onder andere Winterswijk, Groenlo, Enschede en Arnhem. Of je nu interesse hebt in een functie als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, bij Van A tot P zit jij op de juiste plek. Bekijk snel onze openstaande vacatures hieronder of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij denken graag met jou mee over een nieuwe baan in de zorg in Winterswijk of omgeving.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Winterswijk

Van A tot P is hét uitzendbureau in zorg en welzijn in onder andere Winterswijk. Wij werken samen met verschillende zorgorganisaties, waaronder Sensire en Marga Klompé. Door dit grote netwerk is er bij Van A tot P veel mogelijk. Zo kun jij bij ons op één afdeling werken, maar ook op meerdere. Daarbij maakt het niet uit of het altijd bij dezelfde zorgorganisatie is of telkens bij een ander. 

Wij vinden het erg belangrijk dat jij regie houdt over jouw eigen rooster. Want alleen als jij op een manier werkt die bij jou past, kun jij jouw werk goed doen. Bij Van A tot P bepaal jij dus zelf wanneer en waar in Winterswijk jij werkt. Doordat jij regelmatig contact hebt met Angelina en Esmé, onze planners, zijn zij altijd op de hoogte van jouw wensen. Deze week alleen avonddiensten? Geen probleem. Of heb jij liever dit weekend vrij in verband met een feestje? Ook dat is mogelijk bij Van A tot P!

En nee, wij zoeken geen superhelden, maar gewoon mensen met een hart van goud die graag anderen willen helpen. Jarenlange werkervaring in de ouderenzorg is bij Van A tot P niet per se nodig. Heb jij een diploma in de zorg of ben jij op dit moment bezig met een zorggerelateerde opleiding? Dan ben je welkom bij Van A tot P! 

Vacatures in de zorg Winterswijk

Op dit moment zijn wij op zoek naar zorgmedewerkers in diverse plaatsen, waaronder Winterswijk, Groenlo, Zutphen en Arnhem. Wij hebben verschillende vacatures, zoals woonassistent, helpende 2+, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4 en 5. Twijfel niet en kom werken bij Van A tot P en behoud de controle over je eigen werktijden en diensten. Hoe aantrekkelijk klinkt dat?

Benieuwd naar al onze zorg vacatures in Winterswijk en omgeving? Je vindt ze hier. Staat de functie die jij zoekt er niet tussen? Maak je dan geen zorgen! Neem contact op met Pauline of Michelle via het contactformulier. Samen bespreken we jouw wensen op het gebied van werk en de mogelijkheden die Van A tot P jou kan bieden. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Winterswijk of omgeving die bij jou passen.

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Winterswijk?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Winterswijk waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij dé zorgmedewerker met een groot hart voor anderen? Enthousiast om jouw vaardigheden in te zetten in de ouderenzorg in Winterswijk? Maar wil je niet vastzitten aan één afdeling? Twijfel dan niet en solliciteer direct of neem contact op met Michelle of Pauline. Dit kan door het contactformulier in te vullen. Je mag ons ook bellen op (0543) 20 10 11. Wij leren jou graag kennen!

Veelgestelde vragen zorg vacatures Winterswijk

Bij Van A tot P hebben wij diverse zorg vacatures in Winterswijk, waaronder woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Wij bieden ook mogelijkheden voor bijbanen in de zorg en vakantiewerk in de zorg.

Als jij niet over alle vereisten beschikt, maar wel over relevante vaardigheden, een sterke motivatie hebt en een diploma in de zorg hebt of bezig bent met een zorgopleiding, neem dan contact met ons op. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn op het gebied van werk. Dan gaan wij op zoek naar de baan waar jij blij van wordt.

Om bij Van A tot P te kunnen werken heb jij een diploma in de zorg nodig of nu bezig zijn met een opleiding in de zorg.

Als jouw droombaan niet tussen de beschikbare vacatures staat, kun je contact opnemen met Pauline en Michelle via het contactformulier. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen op het gebied van werk en de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P.