Zorg vacatures Doetinchem

Flexibel werken in de zorg

Kom werken in de zorg in Doetinchem bij Van A tot P en krijg de vrijheid om zelf je werkdagen en diensten te bepalen! Ben jij een aanpakker en motivator die altijd de juiste snaar weet te raken? Lees dan snel verder! 

Of jij nu als woonassistent, helpende, verzorgende of verpleegkundige aan de slag wilt, bij van A tot P is het mogelijk! Bekijk ons hele vacatureaanbod hieronder. Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Geen zorgen, neem contact met ons op. Dan bespreken we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek jouw wensen op het gebied van werk en de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P. 

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Doetinchem

Op zoek naar een zorgbaan met de nodige vrijheid in Doetinchem? Dan is Van A tot P dé plek voor jou! Of jij nu houdt van afwisseling tussen verschillende zorgorganisaties of juist een vaste thuisbasis verkiest, de beslissing ligt helemaal bij jou. Bij Van A tot P werken wij nauw samen met diverse zorgorganisaties in de regio Doetinchem, waardoor je niet meer gebonden bent aan één enkele werkplek.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek willen wij graag van jou horen wat jouw wensen zijn op het gebied van werk. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P. Wanneer wij jou goed kennen, kunnen wij vervolgens op zoek naar de zorglocaties in Doetinchem die bij jou passen. Het maakt daarbij niet uit of jij al jaren werkervaring op hebt gedaan in de zorg, of pas net komt kijken, Bij Van A tot P ben jij welkom! Zolang je maar een zorgdiploma op zak hebt of momenteel bezig bent met een zorggerelateerde opleiding.

Bij Van A tot P houden wij van een persoonlijke aanpak. Onze planners, Angelina en Esmé, hebben regelmatig contact met jou. Hierdoor kunnen zij perfect inspelen op jouw wensen en behoeften. Of jij nu alleen dagdiensten wilt werken, een vaste avond vrij wilt hebben, of de weekenden voor jezelf wilt houden, bij ons is het allemaal mogelijk. Als wij op jou kunnen rekenen, dan kun jij dat ook op ons!

Vacatures in de zorg Doetinchem

Bij Van A tot P hebben wij een breed aanbod aan zorg vacatures voor diverse zorgorganisaties in en rondom Doetinchem. Naast onze samenwerkingsverbanden in Doetinchem, werken wij ook samen met zorgorganisaties in onder andere Zutphen, Winterswijk en Arnhem. Of jij nu zoekt naar een baan als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige, bij Van A tot P kun jij direct aan de slag. Op dit moment zoeken wij zorgmedewerkers in onder andere Doetinchem. 

Benieuwd naar onze actuele zorg vacatures in Doetinchem? Bekijk ze hier. Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Maak je geen zorgen, wij denken graag met jou mee als het gaat om een nieuwe baan in de zorg. Neem contact op met ons en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Pauline en Michelle. Samen bespreken we jouw wensen op het gebied van werk en de mogelijkheden voor jou bij Van A tot P. Daarna gaan wij op zoek naar de zorglocaties in Doetinchem die bij jou passen!

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Twente?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Doetinchem waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij dé zorgmedewerker met een groot hart die graag een steentje bij wil dragen aan de ouderenzorg in Doetinchem? En wil jij dit combineren met een flexibel dienstrooster dat jij zelf in handen hebt? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Of bel (0543) 20 10 11. Wij denken graag met jou mee als het gaat om een nieuwe baan in de zorg in Doetinchem. 

Veelgestelde vragen zorg vacatures Doetinchem

Je kunt direct solliciteren op de vacatures op onze website. Kun je niet vinden wat jij zoekt? Neem dan contact op met Pauline of Michelle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Het salaris is afhankelijk van de functie, ervaring en locatie in Doetinchem waar jij aan de slag gaat. Het beste is om de salarisindicatie te bekijken in de vacaturetekst of contact op te nemen met Pauline of Michelle. Zij kunnen jou in een vrijblijvend kennismakingsgesprek meer vertellen over het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Van A tot P biedt verschillende zorg vacatures in Doetinchem aan, waaronder functies als woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Ook bieden wij bijbanen of vakantiewerk in de zorg aan.

Na het solliciteren bij Van A tot P ontvang je binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie.