Zorg vacatures Deventer

Flexibel werken in de zorg

Flexibel werken in de zorg in Deventer, een combinatie die je niet vaak hoort. Maar bij Van A tot P is het mogelijk. Heb jij een flinke dosis geduld en een passie voor de ouderenzorg? Ontdek dan snel de zorg vacatures van Van A tot P!

Van A tot P heeft op dit moment verschillende zorg vacatures openstaan in Deventer. Wil jij aan de slag als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige? Of ben jij op zoek naar een vakantiebaan of bijbaan in de zorg? Bekijk dan ons vacatureaanbod hieronder of neem direct contact met ons op. Staat de baan die jij zoekt er niet tussen? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en vertel ons over jouw wensen op het gebied van werk. Dan gaan wij op zoek naar de baan in de zorg die bij jou past! 

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Deventer

Als woonassistent, helpende, verzorgende of verpleegkundige bij Van A tot P, kun je rekenen op een flexibele baan waarin jij de regie hebt over jouw eigen dienstrooster. Geen starre roosters, maar een baan die past bij jouw agenda. Doordat je regelmatig contact hebt met Esmé en Angelina, onze planners, zijn wij altijd op de hoogte van jouw wensen. Deze week liever alleen de avonduren? Geen probleem. Liever het weekend vrij? Ook dat is mogelijk bij Van A tot P! Door ons grote netwerk in Deventer en omgeving kun jij bij Van A tot P aan de slag bij veel verschillende zorgorganisaties. Wij hebben samenwerkingsverbanden in onder andere de Zwolse wijk, Borgele, de Vijfhoek en Kloosterlanden. Werk jij liever op één vaste plek? Ook dat kan bij Van A tot P. Zit jij niet vast aan Deventer? Dan kun je bij Van A tot P ook aan de slag in bijvoorbeeld Enschede, Zwolle en Almelo. Bij Van A tot P begrijpen wij dat een passie voor de ouderenzorg niet direct betekent dat jij jarenlange werkervaring hebt. Heb jij een zorgdiploma of ben jij bezig met een zorggerelateerde opleiding? Dan ben je bij Van A tot P welkom! Dus ben jij op zoek naar een baan in de gezondheidszorg in Deventer, maar wil jij wel zelf bepalen hoeveel en waar in Deventer je werkt? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer. Staat jouw droombaan er niet tussen? Maak je geen zorgen! Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Pauline of Michelle. Vertel ons alles over jouw wensen op het gebied van werk. Dan gaan wij daarna op zoek naar de baan in de zorg die bij jou past!

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in Deventer?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in Deventer waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij klaar met starre roosters die niet passen bij jou agenda? Maar wil jij wel werken in de zorg in Deventer? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar op (0543) 20 10 11.

Veelgestelde vragen zorg vacatures Deventer

Van A tot P biedt verschillende zorg vacatures in Deventer aan, waaronder functies als woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Ook bieden wij bijbanen of vakantiewerk in de gezondheidszorg aan.

Na het solliciteren bij Van A tot P ontvang je binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie.

Het salaris is afhankelijk van de functie, ervaring en locatie in Doetinchem waar jij aan de slag gaat. Het beste is om de salarisindicatie te bekijken in de vacaturetekst of contact op te nemen met Pauline of Michelle. Zij kunnen jou in een vrijblijvend kennismakingsgesprek meer vertellen over het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nee, wij hebben niet alleen vacatures in Deventer. Bij Van A tot P kun je ook aan de slag in bijvoorbeeld Enschede, Apeldoorn, Groenlo en Zwolle. Bekijk hier in welke plaatsen wij allemaal samenwerkingsverbanden hebben.