Zorg vacatures in de Achterhoek

Flexibel werken in de zorg

Ben jij op zoek naar een flexibele baan in de zorg in de Achterhoek? Houd jij het hoofd koel op de momenten die ertoe doen en gaat jouw hart sneller kloppen van de ouderenzorg? Lees dan snel verder!

Van A tot P werkt samen met verschillende zorgorganisaties in de Achterhoek in onder andere Doetinchem, Groenlo, Lochem en Zutphen. Wil jij aan de slag als woonassistent, helpende, verzorgende IG of verpleegkundige of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons in de zorg te werken? Bekijk dan ons vacatureaanbod hieronder of neem direct contact met ons op.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Wij nodigen jou graag uit voor een kop koffie! We leren jou graag beter kennen. 

Werken in de zorg Achterhoek

Als jij op zoek bent naar een baan in de gezondheidszorg, dan is Van A tot P de perfecte plek voor jou! Van A tot P is hét uitzendbureau voor zorg en welzijn in onder andere de Achterhoek. Wij zijn een nuchtere organisatie en houden van korte lijnen. Op dit moment zijn we op zoek naar zorgmedewerkers in de Achterhoek.

Van A tot P werkt samen met verschillende zorgorganisaties in de Achterhoek. Deze organisaties in de gezondheidszorg zijn altijd op zoek naar zorgmedewerkers om hun teams te versterken, zodat zij goede zorg kunnen blijven bieden aan hun bewoners. Dus wil jij flexibel werken als woonassistent, helpende, verzorgende of verpleegkundige, bij van A tot P is het mogelijk!

Door ons grote netwerk in de Achterhoek kun jij direct bij ons aan de slag. Het maakt daarbij niet uit of jij bij meerdere zorgorganisaties in de Achterhoek aan de slag wilt of op een vaste plek wilt werken. Als jij een diploma in de zorg hebt of op dit moment bezig bent met een opleiding, ben je welkom bij Van A tot P! En anders dan dat het bij andere zorgorganisaties gaat, bepaal jij bij Van A tot P jouw eigen werkdagen en diensten. Hoe fijn is dat?!

Vacatures in de zorg in de Achterhoek

Van A tot P bemiddeld in zorgfuncties. Op dit moment zijn wij op zoek naar zorgmedewerkers in de Achterhoek. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Bekijk het vacatureaanbod hier.

Ook als de baan die jij zoekt er niet tussen staat, gaan we graag met je in gesprek. Pauline en Michelle horen graag alles over jouw wensen en behoeften op het gebied van werk, zodat ze de baan die bij jou past kunnen zoeken.

In welke plaatsen kan ik nog meer aan de slag?

Waarom aan het werk via Van A tot P in de Achterhoek?

Van A tot P bestaat uit 4 personen: Angelina, Pauline, Michelle en Esmé. Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur voor jou klaar. Van A tot P is een nuchtere organisatie en wij houden van korte lijnen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren wij jou beter kennen. Samen kijken we waar jouw wensen liggen op het gebied van werk. Daarna gaan wij op zoek naar de locaties in de Achterhoek waar jij blij wordt! Meer weten over wat Van A tot P voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Ben jij een vrolijke, hardwerkende zorgmedewerker die op zoek is naar een baan in de Achterhoek? En wil jij graag je eigen dienstrooster bepalen? Twijfel dan niet en solliciteer direct of neem contact op met Michelle of Pauline via het contactformulier. Je mag ons ook bellen op (0543) 20 10 11. We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Veelgestelde vragen over zorg vacatures in de Achterhoek

Ja, bij Van A tot P hebben wij diverse zorg vacatures in de Achterhoek, waaronder woonassistent, helpende, verzorgende en verpleegkundige. Wij bieden ook mogelijkheden voor bijbanen in de zorg en vakantiewerk in de gezondheidszorg.

Je kunt direct solliciteren op de vacatures op onze website. Mocht jouw baan er niet bij staan, neem dan contact op met Pauline en Michelle om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen om jouw wensen op het gebied van werk te bespreken.

Van A tot P is een uitzendbureau voor zorgmedewerkers in de Achterhoek. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de beschikbaarheid van onze medewerkers, kunnen wij snel schakelen en een passende oplossing vinden. Meer weten over wat Van A tot P kan betekenen voor werkgevers? Lees het hier.

Na het solliciteren bij Van A tot P ontvang je binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie.