Wat ga jij doen?
Puzzelen, plannen, schuiven, bellen en appen tot dat je het niet meer ziet om vervolgens koffie te pakken en er nog eens naar te kijken. En dan zie je het! Die ene ruiling waardoor je beide afdelingen kan helpen! Dagelijks heb jij contact met onze medewerkers en planners van verschillende zorginstellingen om zo een passend werkrooster te maken. Op jouw werkdagen bent jij verantwoordelijk voor alle aanvragen die binnen komen. Van sommige opdrachtgevers krijgen we dagelijks grote lijsten met openstaande diensten van het centrale planbureau maar ook planners van afdelingen zelf weten ons rechtstreeks te vinden. Jouw taak is om iedereen zo goed mogelijk tevreden te houden.

Wat bieden wij jou?
Een functie waarbij je niet weet hoe jouw werkdag precies gaat verlopen. Je komt te werken binnen een klein team en de planning is op jouw werkdagen ook jouw eigen “tent”. Maar goede communicatie en overdracht is in deze functie ook erg belangrijk.
Het is een baan met veel vrijheid in alle opzichten. De functie is voor 20-28 uur per week. De werkdagen en werktijden zijn in overleg. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om 4 dagen van 08:30 tot 14:00 uur te werken.  Het salaris is in overleg en afhankelijk van kennis en ervaring. Je start bij ons met een jaarcontract maar waarschijnlijk ben jij binnen deze tijd al onmisbaar en zetten wij deze graag om naar een vast contract.
Onze werklocaties zijn Winterwijk en Almen. Je bent bereid op beide locaties te werken en je beschikt over eigen vervoer om er te komen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een planner die de werkzaamheden ECHT ziet, snapt en voelt. Die weet dat Linda tot mei niet op de dinsdagavond kan werken omdat haar dochter zwemles heeft. Freddy hoef je alleen maar voor late diensten te bellen en Esra kan ’s ochtend pas om 07:30 uur starten omdat ze met het openbaar vervoer komt. Natuurlijk hoef je dit niet allemaal op dag één te weten en gelukkig is er ook veel terug te vinden in ons plansysteem Shiftbase.
Je hebt hbo werk- en denkniveau en ervaring als (personeels-)planner of bijvoorbeeld inhouse intercedent.  Je kunt snel schakelen en krijgt geen stressvlekken van grote planningen. Jij vindt oplossingen die zelfs wij nog niet bedacht hebben.
Naast het plannen vinden wij het ook fijn dat je meedenkt over het werkproces, wat heb jij nodig zodat jij jouw functie zo goed mogelijk kan uitvoeren?

Waarom aan het werk bij Van A tot P ?
Van A tot P staat voor Angelina tot Pauline, dat zijn twee van jouw nieuwe collega’s. Jouw derde collega is Michelle, die sinds 2021 ook een vast onderdeel van ons team is.
Na jaren gewerkt te hebben voor grote landelijke en kleine regionale uitzendbureaus hebben wij (Angelina en Pauline) besloten om voor onszelf te beginnen. En zo is Van A tot P in 2020 gestart.
Eigenlijk is het heel simpel, van A tot P is een kleinschalige organisatie. We hebben allemaal onze eigen expertise en taakverdeling. Ondanks, maar ook juist door deze taakverdeling, zijn wij erg op elkaar ingespeeld en hebben wij vaak aan een half woord genoeg.

Ben jij nieuwsgierig naar de functie en nog meer naar ons? Bel ons dan op 0543-201011 of mail naar pauline@vanatotp.nl