Flexibele zorgbaan zoekt vakantiekracht en weekendhulp. Die naast op de nodige festivals, ook graag dansend over de afdeling gaat.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ook deze zomer kunnen wij jouw hulp in de zorg goed gebruiken. Of je nou een vroege vogel bent of een nachtuil. In overleg plannen wij jou in op de diensten naar jouw voorkeur. Vroege of late dienst, lang of kort… bij Van A tot P is alles mogelijk.
Voor verschillende zorginstellingen in de Achterhoek en regio Zutphen/Deventer ben jij de enthousiaste kracht die deze zomer de teams komt ondersteunen met diverse werkzaamheden. Afhankelijk van je opleiding en waar je al bevoegd en bekwaam voor bent voer je diverse zorghandelingen uit.

Kortom een leuke, leerzame vakantiebaan die perfect past bij jouw zomerplannen.

Wat vragen wij van jou?
Je volgt op dit moment een opleiding in de zorg (helpende, verzorgende IG, verpleegkundige of MMZ) en je bent bevoegd en bekwaam om aan het werk te gaan.
Heb je als stage gelopen? Dat is helemaal geweldig! Die praktijkervaring kun je gelijk inzetten.

Wat bieden wij jou?
Jij mag bepalen en wij betalen, klinkt als een mooie deal toch? Jij geeft aan welke dagen jij beschikbaar bent en wij plannen jou in bij één van onze opdrachtgevers.
Naast een toffe vakantiebaan, werkervaring en de kans om bij verschillende zorginstellingen te kijken, krijg jij natuurlijk ook een passend salaris. Je basisloon ligt tussen de € 12,94 en € 16,87 en daar komt de onregelmatigheidstoeslag nog bij op.
Je krijgt bij ons wekelijks uitbetaald en als het van beide kanten goed bevalt hou je er misschien nog wel een leuke bijbaan aan over.
Werk jij deze zomer minimaal 100 uur als vakantiekracht via van A tot P? Dan krijg je een leuk cadeau dat elke helpende, verzorgende of verpleegkundige goed tijdens het werk kan gebruiken.

Dus denk jij van A tot P zoek niet verder: ik ben jullie vakantiekracht?
Bel ons op 0543-201011 of app naar 06-51182299 en solliciteer direct!