Krijg jij al zomerkriebels bij de gedachte aan het werken in de zorg?
En draai jij je hand niet om voor een dienst tijdens een zwoele zomernacht?

Wat ga je doen:
Wat jouw werkzaamheden precies zijn? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw opleiding en welke handelingen je zelfstandig mag uitvoeren.
Zo kun je worden ingezet als woonassistent, dan ben jij de superheld zonder cape die meneer Dijk zal begeleiden bij zijn ochtendwandeling. Daarna zorg je voor een gezellige lunch.
Ben jij al wat verder in jouw opleiding? Dan mag je ook zelfstandig helpende taken uitvoeren zoals Mevrouw Terza helpen met opstaan, wassen en aankleden zodat zij in haar favoriete zomerjurk over de afdeling kan zwieren. Of je wordt ingezet als verzorgende IG, dat betekent dat jij precies weet hoe je meneer Nijhof een injectie moet geven, je de enkels van mevrouw Bos kunt zwachtelen en controleert dan gelijk of haar medicatie klopt.

Over van A tot P:
Van A tot P wordt gerund door Angelina en Pauline en sinds januari 2022 is Michelle een vast lid van het team. Drie collega’s die vijf dagen in de week bereikbaar zijn voor al je vragen.
Afspraken nakomen is wat wij belangrijk vinden. Dit mag jij van ons verwachten, maar verwachten wij ook van onze medewerkers en opdrachtgevers.
Mocht het onze opdrachtgevers niet lukken om de gaten in het rooster te vullen, dan ben jij de reddende engel die ze voorziet van een paar extra handen.

Wat breng je mee:
Je bent bezig met een zorgopleiding zoals helpende, verzorgende IG of verpleegkundige. Je hebt binnen de opleiding al een aantal modules afgerond en bent bevoegd en bekwaam om zelfstandig in de zorg aan het werk te gaan.
Ook zou het super zijn als jij al enige ervaring hebt opgedaan binnen de zorg en een beeld hebt van wat je kunt verwachten.

Wat bieden wij jou:
Werk jij het liefst alleen dagdiensten of werk je het liefst vier vaste dagen per week? Wij houden niet alleen rekening met jouw school- of sportrooster, maar ook met jouw weekendplannen.
In overleg met jou bespreken we welke en hoeveel diensten je zou willen werken.
Naast dat je bij verschillende organisaties en afdelingen een kijkje achter de deur kunt nemen, ontvang je een passend uurloon tussen de €12,50 en €17,37.
De onregelmatigheidstoeslag zal hier nog overheen komen en vanaf 10 kilometer enkele reis ontvang je ook een reiskostenvergoeding.

Werk jij deze zomer meer dan 80 uur als vakantiekracht bij van A tot P,
dan krijg je nog een leuk cadeau mee !

Wil jij graag als vakantiekracht aan de slag? Dan wordt het tijd dat we je leren kennen.