Wat zijn jouw werkzaamheden?
Jij bent die collega die zegt: “ik regel het wel en nu naar huis!” Die tóch die extra dienst oppakt omdat het deze week wel in je planning past. Als ZZP’er ben jij een aanwinst voor het team. Wanneer de roosters er uit zien als gatenkaas, spring jij bij wanneer het jou uitkomt. Dat is nou het voordeel van ZZP’er zijn.

Als jij een vroege vogel bent, begin je om 07:00 uur met een vroege dienst. Help je meneer Jansen uit bed en zorg je ervoor dat hij fris en fruitig met de juiste medicatie zijn dag kan beginnen. Maar ook voor de nachtbrakers hebben wij voldoende diensten. Dus werk jij liever ’s avonds en help je bij het naar bed gaan of zorg jij ervoor dat de nachten rustig verlopen, dan is dat ook zeker mogelijk.
Jij bent een belangrijke schakel in het zorgproces. Je signaleert veranderingen, schakelt met het team en specialisten als het nodig in en je vertrouwt op je eigen kennis en kunde.
Jij kiest de setting die het beste bij jouw wensen en kwaliteiten liggen en wij regelen de rest voor je.

Wat mag jij van ons verwachten?
Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij jouw wensen en onze mogelijkheden in kaart. Via van A tot P is er de mogelijkheid om losse diensten te draaien maar ook om op projectbasis voor langere tijd bij een opdrachtgever te werken.
Wij regelen de opdrachten en het nodige papierwerk. Ook een deel van je administratie nemen wij uit handen. Als jij doet waar jij goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn: gave opdrachten regelen!

Waarom aan het werk via Van A tot P?
Van A tot P wordt gerund door Angelina en Pauline, die je altijd mag bellen voor vragen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, daarom willen wij jou ook graag leren kennen. Hierdoor kunnen wij jou beter plaatsen bij een van onze opdrachtgevers omdat wij weten dat jij ook binnen deze werkcultuur gelukkig gaat worden. Vragen zullen wij snel beantwoorden, of we gaan op zoek naar een oplossing. Want als wij ergens allergisch voor zijn is het van het kastje naar de muur gestuurd worden.

Voor onze opdrachtgevers in de Achterhoek, Overijssel en Stedendriehoek zijn wij onmisbaar. Als er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of personeelstekort weten ze dat zij op ons kunnen rekenen. Afspraak is bij ons afspraak, dat verwachten de klanten van ons en dat dag mag jij ook van ons verwachten.

Wat vragen wij van jou?
Als jij over de zorg praat, begin je te stralen. Aan alles is te zien dat jij passie voor je vak hebt. Daarom heb jij een VIG of verpleegkundige opleiding afgerond en ben jij bevoegd en bekwaam om direct aan het werk te gaan. Je bent naast je diploma in het bezit van de juiste papieren om als ZZP’er aan het werk te gaan.
Je bent voor minimaal 12 uur per week beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
Vanzelfsprekend ben jij die collega die vol enthousiasme écht goede zorg levert.

Kortom, ben jij als ZZP’er op korte termijn beschikbaar en wil jij zorg leveren in plaats van rondbellen voor opdrachten?
Neem dan gerust contact op met Pauline via 0543-201011, zij kan je alles vertellen over deze gave functie en onze opdrachtgevers.